Prosenectute

            Avem o conceptie noua despre ceea ce inseamna un camin de batrani sau un azil de varstnici.Suntem un centru de ingrijire pe termen lung si am pus in practica un nou concept – casa familiala .         
           Crearea unui mediu familiar pentru rezidentii nostri este absolut necesar in procesul lor de recuperare, de aceea punem mare accent pe mediul care se formeaza in centrul nostru intre asistati si personal.     
           La ProSenectute credinta noastra este ca nevoile clientilor sunt cele mai importante.Intregul nostru personal actioneaza in aceasta directie-sa vina in intampinarea acestor nevoi.Asiguram asistenta si ingrijire individualizata pentru fiecare rezident in parte,in functie de nevoile ,cerintele si particularitatile fiecaruia.           
           Centrul nostru de ingrijire se afla la mai putin de 2 km de centrul Bacaului, in apropierea Parcului Gheraiesti,intr-o zona verde,retrasa si linistita. Suntem bucurosi sa ne vizitati,sa va castigam increderea si sa va oferim cel mai bun serviciu in domeniul ingrijirii si asistarii medicale a persoanelor ajunse la varsta de aur.

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Lilieci, Str Hidrocentralei
Reper: imediat dupa Parcul Gheraiesti
Tel: 0742 496 256

Fax:
Web: https://www.webclinic.ro/prosenectute
Facebook: Facebook

Program

Specializari
Produse/Servicii