Dr LAZA DANIELA

Dr. Laza Daniela a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF “ Iuliu Hațieganu “ din Cluj Napoca, promoția 2015.
Din dorința de a fi în permanență conectată la noutățile din domeniu și de a performa la cele mai ridicate standarde, Dr. Laza și-a continuat pregătirea participând la numeroase cursuri și congrese de specialitate.
 Cabinetul CMI Dr. Daniela Laza oferă servicii stomatologice de o înaltă calitate, atât pentru adulți, cât și pentru copii, folosind materiale si tehnologii de ultima generatie care redau aspectul natural al dintilor. Printre serviciile oferite se enumera stomatologie generala, odontoterapie, pedodontie, endodontie, protetica si chirurgie dento-alveolara.
Pe baza modulelor de pedagogie urmate și a abilităților de a lucra cu copiii, Dr. Laza urmărește menținerea sau restabilirea sănătății orale și dentare a copiilor prin educație sanitară și tratamente de stomatologie pediatrică, precum și prevenirea sau tratarea eventualelor probleme de fobie, teamă sau obiceiuri alimentare care pot afecta menținerea sănătății orale pe termen lung.
Supravegherea permanentă a sănătății dentare, dezvoltarea unei relații de încredere și a unei atitudini pozitive față de medic, cooperarea între medic și pacient in vederea obtinerii unui rezultat vizibil si durabil, facilitează tratamentele de specialitate astfel încât toti pacientii vor percepe vizita la medicul dentist ca pe o experiență plăcută și prietenoasă.
Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Oradea, Str Simion Barnutiu, 21, cam 2
Tel: 0755 521 336

Fax:
Web: https://www.webclinic.ro/dr-laza-daniela
Facebook: Facebook

Program

LUNI: 09:00-17:00
MARTI: 12:00-20:00
MIERCURI: 09:00-17:00
JOI: 12:00-20:00
VINERI: 09:00-17:00
SAMBATA: la cerere
DUMINICA: la cerere

Specializari