Complemed

Policlinica Complemed din Timisoara va ofera servicii medicale de calitate, puse la dispozitie de personal foarte bine pregatit care are ca prim scop grija pentru pacient.
  Medicul de specialitate controleaza toate procedurile pentru ca pacientii sa se simta in deplina siguranta.
  Aici va sunt asigurate toate conditiile necesare pentru a va simti perfect: spatii generoase,curate ce ofera intimitate, ambient placut, muzica de calitate, mirosuri orientale, dotare la standarde europene, aparatura performanta, echipa medicala alcatuita din specialisti cu experienta, confidentialitate, monitorizare atenta in baza de date, diagonostic de precizie si succes terapeutic garantat, toate pentru ca d-voastra sunteti importanti pentru noi.
  Policlinica Complemed din Timisoara, se adreseaza persoanelor de toate varstele, oferind o gama foarte larga de servicii medicale de fizioterapie, recuperare, kinetoterapie, gimnastica medicala, intretinere, slabire si remodelare corporala,cardiologie,neurologie,urologie,psihiatrie,nefrologie,endocrinologie,dermato-venerologie,obstetrica-ginecologie,chirurgie,gastroenterologie,diabet si boli de nutritie, toate sub control medical!

   Tratamentele eficiente asigura remediile si succesul rezultatelor terapeutice.
   La noi va veti regasi confortul fizic si psihic de care aveti atata nevoie. In plus, corpul dumneavoastra va fi sanatos si frumos, pentru ca meritati!


Va asteptam!


 


 


 

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Timisoara, Str Carei, 9B
Tel: 0726 174 750
0256 227 713
Fax:
Web: https://www.webclinic.ro/complemed
Facebook: Facebook

Program

Specializari