Policlinica TIRMEDICAL

Policlinica TIRMEDICAL ofera o gama larga de servicii in specialitatile: acupunctura, apifitoterapie, homeopatie, biorezonanta, ginecologie, dermatologie, chirurgie generala, medicina interna, cardiologie, neurologie, neuropsihiatrie, oftalmologie, endocrinologie, ORL, tehnica terapeutica Bowen.
Laborator de analize
Medicina Muncii
( pentru orice profesie)
Electrocardiograma de repaus cu interpretare(EKG)
Ecografie Doppler abdominala, ginecologica.
Eliberarea avizelor 


O echipă complexă în ceea ce priveşte încadrarea cu personal de specialitate şi dotată cu aparatură adecvată efectuează examinările de încadrare în muncă sau controalele periodice prevăzute de legislaţia în vigoare, după o prealabilă evaluare a riscurilor la care sunt expuşi angajaţii.


Toate aceste examinări pot fi efectuate la sediul nostru sau al angajatorului, dacă se pot asigura condiţii în acest sens. Avem echipă care se poate deplasa oriunde în Cluj sau, la înţelegere cu angajatorul, la punctele de lucru din alte oraşe; Oradea, Satu-Mare, Baia-Mare, Bistriţa, Zalău, Alba-Iulia etc. Astfel se vor reduce, pe cât posibil, întreruperile activităţii zilnice de la locul de muncă. 


Începând cu luna octombrie, la sediul policlinicii noastre îsi desfasoara activitatea domnul LI Dezhong, tehnician senior în medicina traditionala chineza, specialitatea: circulatia sanguina extracorporeala. A obtinutCertificatul de competenta profesionala în sanatate de la Asociatia Chineza de sanatateBeijing, scor general: excelent.


 

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Cluj Napoca, Str Donath, 2
Tel: 0264 375 021
0752 091 262
Fax:
Web: https://www.webclinic.ro/tirmedical
Facebook: Facebook

Program

Specializari
Produse/Servicii