psiholog in constanta Eduard Rosentzveig

SPECIALIZĂRI:


& psihologie clinică;


& logopedie;


& psihopedagogie specială


DEPRESIE,MANIE,ANXIETATE,FOBII,ATACURI DE PANICĂ sau ALTE TULBURĂRI?


Serviciile noastre psihologice se adresează copiilor, tinerilor şi adulţilor deopotrivă; mai specific, oferim asistenţă psihologică tuturor persoanelor care doresc să se dezvolte personal, celor care îşi doresc o evoluţie în armonie cu scopurile şi valorile personale, acelora care au suferit pierderi irecuperabile şi care nu se pot adapta noii situaţii fără ajutor avizat Sunt binevenite în acest cabinet toate persoanele care vor să îşi rezolve o problemă sau care sunt îngrijorate de unul din următoarele simptome: nelinişte neobişnuită care nu este produsă de vreun motiv clar, tristeţe prelungită, depresie, comportamente obsesive sau compulsive, atacuri de panică şi fobii, anxietate, dificultăţi de comunicare sau relaţionare cu semenii sau cu partenerul de viaţă, etc.


CUI NE MAI ADRESĂM?


Ne adresam deasemenea persoanelor cu tulburări de vorbire, ADHD, tulburări din sfera AUTISM-ului, surdo-mutitate, persoanelor cu handicap şi polihandicap. Beneficiază de atenţie specializată copiii şi adulţii cu deficienţe, copiii şi adulţii înalt abilitaţi (supradotaţi)-cu probleme de integrare şcolară, profesională sau pe piaţa muncii. Beneficiază de atenţia noastră persoanele a căror dinamică sexuală este afectată negativ de stres, partenerii care nu mai comunică eficient, cuplurile adulte care au nevoie de consiliere premaritală şi maritală, stundeţii şi elevii cu probleme de învăţare, adaptare, sau alte probleme.


CE VA OFERIM?


Oferim intervenţie specializată în diagnoza şi terapia problemelor psihologice incluse în aria psihologiei clinice, psihopedagogiei speciale şi logopediei. Oferim deasemenea terapie de cuplu, terapie de grup, consiliere maritală, terapia dependenţelor de alcool, tutun, droguri, servicii de psihodiagnostic, evaluări psihologice.


SERVICIILE NOASTRE:


-psihoterapie cognitiv-comportamentală; -optimizare personală;


-dezvoltare personală şi autocunoaştere; -intervenţie terapeutică în probleme psihologice, comportamentale, psihopatologice sau în situaţii de risc;


-consiliere de cuplu, terapie de cuplu, terapie de familie.


-consilierea şi terapia copiilor


-Programe speciale, dedicate copiilor şi părinţilor:


-program de evaluare psihologică; cognitivă, instrumentală, afectivă;


-program de dezvoltare a competenţelor emoţionale şi sociale;


-program de susţinere sau intervenţie pentru anxietate, hiperactivitate, agresivitate şi comportament opozant


-consiliere şi orientare şcolară sau profesională, consiliere vocaţională pentru tineri -programe de parenting (tehnici comportamentale în educaţie, disciplinare pozitivă, modele educative eficiente; -Servicii speciale de consultanţă destinate firmelor şi organizaţiilor:


-servicii specializate pentru firme şi instituţii publice (evaluări psihologice pentru angajare sau evaluare periodică, recrutare, selecţie şi evaluare de personal; -consultanţă şi diagnoză organizaţională în domeniul resurselor umane. -evaluări psihologice pentru obţinerea permisului de port armă.


PROGRAMĂRI: Pentru a beneficia de o consultaţie, trebuie mai întîi să vă faceţi o programare. Programările se pot face la numărul de telefon 0721-871.200

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Constanta, Str tudor vladimirescu, 12A
Reper: Magazinul Tomis
Tel: 0721 871 200

Fax:
Web:
Facebook: Facebook

Program

Specializari