Optica Veszi

   Optica Veszi confirma, dupa 21 de ani de activitate, stabilitate pe piata articolelor optice din Arad. Optica Veszi va asteapta in cele 2 locatii pe strada Revolutiei nr 94 si Revolutiei nr 68, pentru consultatii oftalmologice efectuate de catre medici oftalmologi, comenzi de ochelari, rame de calitate, lentile optice, lentile de contact,ochelari de soare si accesorii.


Comandarea si montarea lentilelor se face utilizand aparatura de inalta calitate. Cu ajutorul aparatului RV terminal nu exista erori de centrare, inregistrarea automata a formei ramei si a datelor de montare si centrare cu o precizie de 0.1mm. Timpii de masurare extrem de scurti(sub 3 min).


Deasemenea aparatura pentru montajul lentilelor este performanta, cu ajutorul acestora putand efectua montaj in rame cu capse si surub. Lentilele se pot mari sau micsora din aparat, in functie de rama (rama pe fir sau in surub, capse) si de preferintele clientilor.PROMOTIA LUNII !

O pereche de - ochelari progresivi(ochelari cu 3 dioptrii: distanta, intermediar sau aproape) primiti GRATUIT o pereche de ochelari monofocal ( distanta, intermediar sau aproape)
                       

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Arad, Str Bulevardul Revolutiei, 94
Tel: 0257 281 043
0257 228 188
Fax:
Web: https://www.webclinic.ro/optica-veszi
Facebook: Facebook

Program

Specializari
Produse/Servicii