Centrul Medical MED MUNCII

SC MED MUNCII este o companie de drept privat infiintata in anul 2004, prin continuarea afacerii derulata de catre SCM Medicina Muncii, initiate in anul 1999 si fondata de catre Dr. Mitrica Adrian.


Serviciile oferite initial au vizat aria de cuprindere reprezentata de medicina de intreprindere. Din 2004, aria serviciilor oferite s-a extins, prin alaturarea la echipa companiei a unor medici specialisti de medicina interna, chirurgie, O.R.L., oftalomologie, neurologie, psihiatrie, psihologie, in scopul oferirii de servicii integrate de medicina muncii.


Misiunea MED MUNCII este aceea de a asigura serviciile medicale de inalta calitate si competenta profesionala care sa permita pacientului un diagnostic corect si o terapie corespunzatoare si eficienta. In acest sens dorim sa oferim ogama extinsa de servicii medicale, in conformitate cu stipularile legale, pentru orice tip de profesie, prin identificarea riscurilor profesionale si testarea aptitudinii in munca a angajatilor, promovarea starii de sanatate a acestora, preventia imbolnavirilor legate de profesie, diagnosticul precoce al afectiunilor profesionale si al celor legate de profesie, scaderea absenteismului la munca. Med Muncii se distinge prin profesionalismul echipei, dotare moderna, flexibilitatea ofertelor si servicii strict adaptate nevoilor clientului.


                   Obiectivele avute in vedere in derularea activitatii, sunt urmatoarele:


- asigurarea dotarii corespunzatoare a Centrului Medical de Medicina Muncii, cu aparate moderne de investigatii, pentru a putea face trecerea de la medicina muncii de tip expertiza la medicina muncii de tip curativ;


- promovarea serviciilor calitative orientate catre client, prin asigurarea acestora de catre personal inalt calificat si competent;


- promovarea unui standard de calitate ridicat, care sa serveasca atat clientului cat si insusi actului medical.


Centrul Medical ofera servicii complete de Medicina muncii (examinari clinice, explorari functionale, analize de laborator) intr-un concept modern de Medicina Integrata. Pornind de la identificarea factorilor din mediul de munca, determinarea noxelor si a conditiilor specifice de munca impuse de sarcinile de serviciu, se evalueaza si analizeaza starea de sanatate a angajatului in raport cu solicitarile mediului de munca. Asiguram examinari medicale specifice pentru toate locurile de munca.       


Centrul medical face inscrieri pentru Medicina de Familie. Pacientii nostrii au la dispozitie  si alte investigatii si servicii medicale, la un pret redus. Program prelungit de lucru (inclusiv sambata).


Servicii de balneo-fizio-kinetoterapie si recuperare medicala compensate prin CJAS (electroterapie, ultrasunete, laserterapie, magnetoterapie), precum si sedinte de kinetoterapie, sedinte de hidromasaj, hidroterapie cu ozon, analiza corporala si consultatii de nutritie si geriatrie, drenaj limfatic, masaj, remodelare corporala si pachete individualizate (detoxifiere, antistres, relaxare, etc.)


Gama completa de servicii de laborator compensate prin CJAS.


Diadens PC – diagnostic si tratament de echilibrare prin metode naturiste. 

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Constanta, Str Dispensarului, 2, bl 24D
Reper: Zona Ciresica
Tel: 0241 508 315

Fax: 0241 508 342
Web: www.medicinamuncii.eu
Facebook: Facebook

Program

LUNI: 08:00-18:00
MARTI: 08:00-18:00
MIERCURI: 08:00-18:00
JOI: 08:00-18:00
VINERI: 08:00-18:00
SAMBATA: 09:00-12:00
DUMINICA: INCHIS

Specializari
Produse/Servicii