INOVATOP

Cu totii de dorim ca la noi acasa sa fie cel mai frumos! Decostick.ro vine in ajutorul Dvs cu stickerele decorative. Autocolantele de perete folosite de noi sunt de cea mai buna calitate: pot fi dezlipite foarte usor, sunt ieftine si se gasesc intr-o variata gama de culori.

De unde a pornit ideea de stickere decorative ?

  In 2005 a fost lansata ideea de sticker decorativ sau sticker de perete, iar celebritatea au cunoscut-o abia in 2007 in Franta. La inceput stikerele erau folosite doar pentru decorarea vitrinelor magazinelor, iar de aici a fost doar un simplu pas pana la decorarea peretilor.

Autocolantele de perete si sticla

  Sunt un mod amuzant si accesibil de a transforma orice camera monotona si plictisitoare intr-una eleganta si cu un design unic.

  Sunt confectionate dintr-un autocolant de perete ce are o parte adeziva, iar cealalta avnd un design unic.

  Pot fi realizate in multe forme, dimensiuni si culori si pot fi atasate pe geamuri, vitrine, laptop, dulap, pereti, in living, dormitor, bucatarie sau camera copilului.

  Stickerele de perete sunt expresii ale personalitatii individuale si de stil, ele putand crea o iluzie de un design pictat atunci cand se utilizeaza in special stickere de culoare mata.

  Pe langa multitudinea de autocolante de perete si sticla, DecoStick.ro va pune la dispozitie o gama larga de tablori pe panza canvas.

  DecoStick.ro realizeaza tablouri personalizate, poze printate pe panza canvas - in functie de preferintele Dvs: poza printata poate fi cu o persoana draga, tablou de nunta, tablou de botez, tablouri cu peisaje, reproduceri de opere de arta etc. Un tablou personalizat poate fi un cadou deosebit, o modalitate eleganta de a pastra vie o amintire, de a va motiva cu un vis.

  Va asteptam sa vizitati magazinul nostru de pe www.decostick.ro.

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Bucuresti, Str Dionisie Lupu, 49
Tel: 0762 876 816

Fax:
Web: www.webclinic.ro/inovatop
Facebook: Facebook

Program

LUNI: 09:00-18:00
MARTI: 09:00-18:00
MIERCURI: 09:00-18:00
JOI: 09:00-18:00
VINERI: 09:00-18:00
SAMBATA: 09:00-18:00
DUMINICA: INCHIS