HIPERDIA Cluj Republicii

   HIPERDIA este cel mai mare furnizor de servicii de imagistica medicala avansata din Romania, fiind specializati in investigatii de rezonanta magnetica (RMN) si tomografie computerizata (CT). Avand peste 14 ani de experienta in imagistica medicala, compania opereaza o retea de 16 centre medicale situate in cadrul sau in proximitatea spitalelor. Majoritatea clinicilor sunt multi-modalitate, realizand investigatii de rezonanta magnetica (RM), tomografie computerizata (CT), ecografii, radiografii, mamografii, dexa, fluroscopii, endoscopii, medicina nucleara sau analize de laborator.   
   
   HIPERDIA
colaboreaza cu peste 10,000 de medici specialisti si peste 100 de spitale si centre medicale publice si private din tara. In marea majoritate a cazurilor aceste colaborari sunt de durata sau sunt reinnoite anual, confirmand expertiza unica in imagistica medicala avansata a Hiperdia. Experienta acumulata de catre medicii radiologi ai Hiperdia este prezentata periodic in cadrul congreselor medicale de specialitate atat in Romania cat si la nivel European. HIPERDIA este de asemenea un partener constant al companiilor farmaceutice de renume: Pfizer, Sanofi, Eli Lilly, GlaxoSmithKline, Boehringer Ingelheim, Parexel, Quintiles, Merck, AstraZeneca, Biogen Idec, Roche s.a. care efectueaza studii clinice in vederea stabilirii eficientei produselor farmaceutice aflate in curs de autorizare pentru diverse patologii (oncologie, ficat, sistem nervos etc).  
   
   Intreaga infrastructura medicala este de ultima generatie
, permitand realizarea investigatiilor complexe la cele mai ridicate standarde de calitate. Toate centrele medicale sunt interconectate si integrate intr-un sistem informatic avansat care permite transmiterea si interpretarea imaginilor la distanta. Nu in ultimul rand HIPERDIA colaboreaza cu cei mai buni medici radiologi din Romania, care au o experienta indelungata, castigata prin numeroase studii de perfectionare efectuate in Germania, Franta, SUA sau Israel.  • Bucuresti: 4 clinici

  • Brasov: 4 clinici

  • Cluj: 3 clinici

  • Ploiesti: 1 clinica

  • Galati: 1 clinica

  • Bistrita: 1 clinica

  • Satu Mare: 1 clinica

  • Timisoara: 1 clinica  

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: CLUJ NAPOCA, Str Republicii, 105A
Reper: Republicii,Observatorului Oct.Fodor
Tel: 0264 406 944
0264 438 038
0264 434 459
Fax: 0264 406 959
Web: www.hiperdia.ro
Facebook: Facebook

Program

Produse/Servicii