EUROMATERNA Spital obstetrica ginecologie

      Situat în partea nordică a oraşului Constanţa, Euromaterna este unul dintre cele mai moderne spitale din  România, dedicat exclusiv  segmentului de obstretrică- ginecologie.


        Euromaterna este un spital dedicat exclusiv femeilor, unitatea medical  ce reuneşte cele mai bune condiţii pentru a aduce pe lume un copil, unde se pot efectua operaţii ginecologice de orice tip, unde cuplurile vor găsi specialişti ce le vor recomanda cele mai bune tratamente  de infertilitate, locul unde sănătatea femeii este ocrotită din toate punctele de vedere.


         Euromaterna are în dotare 4 săli de naştere şi 2 săli de operaţii, echipate cu aparatură medicală de avangardă. Spitalul, o clădire modernă de două etaje, are o capacitate de 20 de rezerve dotate cu grup sanitar propriu, 15 dintre ele fiind dedicate exclusiv proaspetelor mămici şi bebelusilor lor, celelalte funcţionând pentru alte intervenţii medicale de obstetrică – ginecologie. Rezervele sunt prevăzute cu TV, fotoliu – pat pentru însotiţor şi telefon pentru a comunica atât cu personalul spitalului, cât şi cu exteriorul.


        Scopul nostru este acela de a ajuta toate viitoarele mame să aibă o sarcină cât mai uşoară şi o experienţă memorabilă a naşterii:  dorim să te ajutăm în a te pregăti  pe tine şi corpul tău pentru naştere, să îţi fim alături din momentul în care am descoperit că eşti însărcinată până în minunatul moment al naşterii,  să îţi dăm încredere de a depăşi orice obstacol din momentul în care te reintegrezi în viaţa de zi cu zi.


       Euromaterna are o echipă medicală de specialişti, reunind douăzeci dintre cei mai buni medici obstetricieni-ginecologi, doi anestezişti şi trei medici neonatologi-pediatri.


       În cadrul ambulatorului spitalului nostru, oferim o gamă largă de servicii, printre care consultaţii şi echografii pentru patologia obstetricală şi ginecologică.  Cu ajutorul aparaturii de ultimă generaţie în domeniul echografiei, cuplurile pot trăi experienţa evoluţiei copilului lor şi de a urmări fiecare stadiu al evoluţiei sarcinii.


       Euromaterna oferă o alternativă plină de compasiune pentru evaluarea şi tratamentul următoarelor afecţiuni: fibrom; uroginecologie; prolaps genital; histeroscopie; miomectomie şi multe altele.


       La Euromaterna ne pasă şi prin urmare, sprijinim în totalitate cuplurile ce se confruntă cu problema infertilităţii  în încercarea de a le aduce mai aproape de bucuria de a avea un copil.


     Oferim următoarele tratamente:inseminare intrauterină, fertilizare in Vitro, injecţie intracitoplasmatică, maturare in vitro a ovocitelor, crioconservarea gameţilor şi embrionilor.


       Toate acestea cu ajutorul celor mai bine pregătiţi specialişti din domeniu, ce au la dispoziţie tehnologia de ultimă generaţie.

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Constanta, Str Stefanita Voda, 32
Reper: Metro
Tel: 0241 605 555

Fax: 0241 605 556
Web: www.euromaterna.ro
Facebook: Facebook

Program

Specializari
Produse/Servicii