Dr Stoicanescu Oana Miruna

Cabinetul Medical de Neurologie Pediatrică vă stă la dispoziție pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor neurologice pediatrice acute (convulsii, cefalee, sincope etc.), afecțiunilor neurologice pediatrice cronice (epilepsie, boli neuromusculare, malformații cerebrale), monitorizarea dezvoltării neurologice normale, consilierea părinților cu boli cronice, efectuarea și interpretarea investigațiilor de laborator și imagistice (electroencefalograma).
Având la bază o pregătire profesională solidă, Dr. Stoicănescu Oana Miruna , medic primar neurolog pediatru, oferă pacienților săi de vârstă pediatrică abord medical complex și complet, asfel încât aceștia să poată beneficia de un diagnostic precis și tratament adecvat.
Principalul obiectiv al cabinetului este acela de a veni în prijinul dumneavoastră și al copiilor dumneavoastră cu soluții eficiente! Ambientul plăcut, intimitatea și serviciile medicale prompte sunt garantate, fiind guvernate de profundă compasiune.
Cabinetul se află în relații contractuale cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș, punându-vă la dispoziție o serie de servicii gratuite. Pentru a beneficia de acestea trebuie să vă prezentați la prima consultație cu un bilet de trimitere.
În baza unei simple programări telefonice, Dr. Stoicănescu Oana Miruna vă stă la dispoziție pentru evaluări medicale precise , prompte și eficiente . 
Copilul tău merită toată atenția!
Vă așteptăm cu drag!

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Timisoara, Str Ana Ipatescu, 21, A, ap 2
Tel: 0745 795 260

Fax:
Web: www.webclinic.ro/dr-stoicanescu-oana-miruna
Facebook: Facebook

Program

LUNI: 09:00-17:00
MARTI: 09:00-13:00
MIERCURI: 09:00-17:00
JOI: 11:00-19:00
VINERI: 09:00-16:00
SAMBATA: INCHIS
DUMINICA: INCHIS

Specializari