CMMD DR. Adela Maja

     Activitatea cabinetului cuprinde servicii de diagnostic și tratament stomatologic, și anume: stomatologie generală, stomatologie pediatrică, ortodonție, chirurgie oro-dentară,  implantologie dentară, protetică dentară, profilaxie și cosmetică dentară la cel mai înalt nivel de performanță și profesionalism.
      Echipa noastră este formată din medici specialiști stomatologi cu o înaltă pregătire, competenți și entuziaști, medici tineri, dar cu o experiență solidă în practica medicală stomatologică.
      Obiectivul principal al echipei de medici este crearea unui status dentar perfect, acest lucru realizandu-se prin abordarea celor mai moderne tehnici de diagnostic și tratament stomatologic.
      Stomatologia de azi poate garanta tratamentul fără durere, iar echipa de medici de aici dispune de materialele și aparatura adecvată și nu în ultimul rând de timpul și răbdarea necesară. Știm să comunicăm cu dumneavoastră, să vă expunem situația clinică reală și un plan de tratament adecvat. Pacientul are putere de decizie asupra variantei de tratament în cunoștință de cauză.
           Sănătatea orală este riguros monitorizată la toate grupele de vârstă, atât la copii, prin alocarea unor tratamente dentare, profilactice și ortodontice, cât și la pacienții adulți prin gama completă de terapie stomatologică. 

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Zalau, Str. Andrei Saguna, nr.21,
Reper: Deasupra parcului central
Tel: 0743 157 308
0771 264 224
Fax:
Web: m.youtube.com/watch?v=3whtfMLGvag&sns=fb
Facebook: Facebook

Program

Specializari
Produse/Servicii