CAUTA ARTICOLE:

<< Inapoi la lista de articole

06

Jun

Iaurtul vegetal

, Herlicska Mihaela Nutritionist


Pentru micul dejun de astazi iti propun un iaurt vegetal combinat cu fructe de padure sau fructele tale preferate si asezonat cu bucati de nuca si frunze de menta.
Iaurtul vegetal il poti prepara din nuci caju, nuca de cocos, migdale, seminte de canepa, nuci romanesti, etc dupa cum urmeaza:
1 cana si jumatate(200-250 gram) nuci caju hidratate in prealabil;
1 cana si jumatate apa filtrata;
1 cana si jumatate fructe dupa preferinta.
Nucile caju impreuna cu apa se amesteca in blender pana se omogenizeaza bine si obtinem laptele din nuci caju. Produsul rezultat se strecoara printr-o sita deasa sau un tifon.
Se lasa la fermentat 10-12 ore intr-un recipient de sticla.
Se alege iaurtul format deasupra si se amesteca in blender impreuna cu fructele preferate.
O zi frumoasa cu alegeri sanatoase.



<< Inapoi la lista de articole