CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Gordox, solutie injectabila
Compozitie - Gordox, solutie injectabila
Solutie injectabila continand: aprotinina 100 000 UIK (inhibitor de kalikreina)/ 10 ml. Excipienti: clorura de sodiu, alcool benzilic, apa distilata pentru preparate injectabile.

Actiune terapeutica - Gordox, solutie injectabila
Inhibitor de kalikreina.

Indicatii - Gordox, solutie injectabila
Tratamentul hemoragiilor primare hiperfibrinolitice; ca terapie adjuvanta in: pancreatita acuta severa, recaderi severe ale pancreatitei cronice recidivante, pancreatita postoperatorie si traumatica.

Mod de administrare - Gordox, solutie injectabila
Adulti (cu greutate corporala medie de 70 kg): doza initiala - de 500 000 UIK administrata intravenos, lent (max. 5 ml/min) pacientului asezat in pozitie orizontala. Ulterior, pentru mentinerea nivelului seric, se vor administra 200 000 UIK la fiecare 4-6 ore, in perfuzie intravenoasa lenta. Doza totala zilnica trebuie sa fie de minimum 1 000 000 UIK. Dupa ce se obtine imbunatatirea starii clinice si a testelor de laborator, dozele zilnice pot fi reduse treptat, ajungandu-se, de ex., pana la 500 000 UIK zilnic. Copii: doze reduse si adaptate la greutatea corporala a copilului, calculate pe baza dozelor recomandate pentru adulti (stabilite pentru 70 kg greutate corporala).

Contraindicatii - Gordox, solutie injectabila
Coagulare intravasculara diseminata (CID); intoleranta la preparat.

Reactii adverse - Gordox, solutie injectabila
Reactii alergice in functie de a caror severitate se poate decide intreruperea tratamentului.

Precautii - Gordox, solutie injectabila
Datorita originii proteice si structurii polipeptidice a substantei active din preparat, acesta poate reactiona ca un antigen. Pentru a se stabili toleranta, inaintea inceperii tratamentului se recomanda injectarea i.v. a 1 ml din solutia diluata 1/1 000. Daca apar reactii alergice, produsul nu trebuie folosit. Daca apar simptome de intoleranta, in timpul perfuzarii sau a injectarii, administrarea preparatului trebuie oprita imediat.

Interactiuni medicamentoase - Gordox, solutie injectabila
A nu se administra impreuna cu Rheomacrodex in perfuzie, deoarece isi maresc, reciproc, efectul alergic.

- Gordox, solutie injectabila


Solutie injectabila continand: aprotinina 100 000 UIK (inhibitor de kalikreina)/ 10 ml. Excipienti: clorura de sodiu, alcool benzilic, apa distilata pentru preparate injectabile. Inhibitor de kalikreina. ))) Indicatii Tratamentul hemoragiilor primare hiperfibrinolitice; ca terapie adjuvanta in: pancreatita acuta severa, recaderi severe ale pancreatitei cronice recidivante, pancreatita postoperatorie si traumatica. ))) Mod de administrare Adulti (cu greutate corporala medie de 70 kg): doza initiala - de 500 000 UIK administrata intravenos, lent (max. 5 ml/min) pacientului asezat in pozitie orizontala. Ulterior, pentru mentinerea nivelului seric, se vor administra 200 000 UIK la fiecare 4-6 ore, in perfuzie intravenoasa lenta. Doza totala zilnica trebuie sa fie de minimum 1 000 000 UIK. Dupa ce se obtine imbunatatirea starii clinice si a testelor de laborator, dozele zilnice pot fi reduse treptat, ajungandu-se, de ex., pana la 500 000 UIK zilnic. Copii: doze reduse si adaptate la greutatea corporala a copilului, calculate pe baza dozelor recomandate pentru adulti (stabilite pentru 70 kg greutate corporala). ))) Contraindicatii Coagulare intravasculara diseminata (CID); intoleranta la preparat. Reactii alergice in functie de a caror severitate se poate decide intreruperea tratamentului. )))Precautii Datorita originii proteice si structurii polipeptidice a substantei active din preparat, acesta poate reactiona ca un antigen. Pentru a se stabili toleranta, inaintea inceperii tratamentului se recomanda injectarea i.v. a 1 ml din solutia diluata 1/1 000. Daca apar reactii alergice, produsul nu trebuie folosit. Daca apar simptome de intoleranta, in timpul perfuzarii sau a injectarii, administrarea preparatului trebuie oprita imediat. ))) Interactiuni medicamentoase A nu se administra impreuna cu Rheomacrodex in perfuzie, deoarece isi maresc, reciproc, efectul alergic.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente