Peste
Animal vertebrat acvatic a carui carne are o compozitie nutritionala apropiata de cea a carnurilor comestibile de pasari si mamifere. Pestele aduce tot atatea proteine ca si carnea (intre 16 si 20 grame proteine pe 100 grame). El mai contine si numeroase minerale (potasiu, clor, sodiu, calciu etc.), oligoelemente (zinc, fluor, mangan, iod etc.) si vitamine ale grupului B. Carnea pestelui gras, ca si ficatul tuturor pestilor, contine in plus vitaminele A si D. Valoarea energetica a pestilor variaza de la 70 la mai mult de 200 kilocalorii pentru 1OO grame, in functie de continutul lor in lipide: mai putin de 1% pentru pestele slab; intre1 si 5% pentru pestele semigras; intre 5 si 15% pentru pestele gras. Este recomandabil sa se consume peste cel putin de doua ori pe saptamana.
-
16 Iun
Bun venit XmKcpdoXWIwDY pe Webclinic.
-
16 Iun
Bun venit YdwzYvDeMcGZK pe Webclinic.
-
16 Iun
Bun venit OdgUJHSecA pe Webclinic.
- doctor cardiolog iasi
- doctor dermatolog bucuresti
- ecografie 4d arad
- clinica obstetrica ginecologie arad
- cardiolog bucuresti
- centre medicale arad
- chirurgie bucuresti
- cabinet pediatrie bucuresti
- cabinet orl bucuresti
- cabinete medicale bucuresti
- neurologie bucuresti
- laboratoare analize medicale constanta
- cabinet medicina interna iasi
- cabinete cardiologie constanta
- orl iasi