Macerare
In cazul macerarii, planta (de exemplu), va fi mentinuta un timp mai indelungat (dar maxim 8 ore) in contact cu un solvent sau dizolvant (in mod normal, apa la temperatura camerei). Vasul in care se va macera planta va fi agitat din cand in cand. Dupa ce s-a obtinut maceratia, se va strecura, iar daca nu se va consuma in scurt timp, se va pastra la rece maxim 24 de ore. Prin macerare se obtin vinuri, tincturi, oteturi medicinale.
-
15 Iun
Bun venit RoRCjUbAoxMUYh pe Webclinic.
-
15 Iun
Bun venit CIcEBNKuYmJ pe Webclinic.
-
15 Iun
Bun venit TOCiTDbGPAzwCj pe Webclinic.
- centru medical bucuresti
- medicina interna constanta
- oftalmologie oradea
- cabinet ecografie bucuresti
- homeopatie iasi
- chirurgie constanta
- rmn constanta
- dermatologie oradea
- cabinet pediatrie bucuresti
- doctor cardiolog iasi
- centru medical iasi
- doctor ortopedie constanta
- cardiologie constanta
- cabinete dermatologie constanta
- medic pneumolog constanta