E-uri
Aditivul alimentar reprezinta orice substanta naturala sau chimica care nu este consumata ca aliment in sine si nu este folosita ca ingredient constituent al unui aliment, care are sau nu valoare nutritiva si care se adauga intentionat, cu un scop tehnologic (incluzand modificari organoleptice) in timpul producerii, procesarii, prepararii, tratarii, impachetarii, ambalarii, transportului si stocarii unui aliment, devenind un component sau afectand intr-un fel caracteristicile alimentelor la care se adauga.
Sinonim - E-uri
: aditiv alimentar.
-
13 Mai
Bun venit BmTFnlLMWhQdGy pe Webclinic.
-
13 Mai
Bun venit RrVePjVtjMC pe Webclinic.
-
13 Mai
Bun venit AIxZmDiN pe Webclinic.
- centre medicale arad
- cardiologie constanta
- diabet bucuresti
- endocrinologie iasi
- ecografie 4d arad
- implantologie constanta
- cabinet cardiologie bucuresti
- oftalmologie oradea
- recuperare medicala oradea
- cabinet medical dermatologie oradea
- neurologie arad
- orl bucuresti
- pediatrie bucuresti
- nastere in apa constanta
- doctor recuperare medicala constanta