Cabinet dermatologie Dr Marinescu Luminita - Servicii


INFORMATII GENERALE
Dysport este un medicament folosit de multi ani cu success in neurologie, pediatrie, oftalmologie, avand la baza un produs biologic de uz uman comercializat sub forma de solutie injectabila. In tratamentul estetic corector se injecteaza in cantitati foarte mici in zonele afectate de riduri, in special la nivelul fetei si gatului.
Activitatea musculara, cauza principala a aparitiei ridurilor faciale, este blocata, iar muschiul respectiv nu se mai poate contracta ca de obicei. Toate celelalte functii nervoase (sensibilitatea tactila cutanata) din zona asupra careia se actioneaza nu sunt influentate.

CE CORECTEAZA DYSPORT?  • Ridurile dinamice de mimica faciala de pe frunte, din jurul ochilor, glabela(zona dintre sprancene), pleoapa   inferioara

  • Mici asimetrii faciale

  • Transpiratia excesiva la nivelul palmelor si talpilor

  • Transpiratia normala sau excesiva la nivelul axilelor


INTERVENTIA CIRURGICALA

Metoda este rapida si usor de suportat de catre pacient/pacienta. Cu ajutorul unui ac foarte fin, Dysport este injectat direct in mai multe locuri, prin punctionarea delicate a muschilor respectivi. Tratamentul se efectueaza in ambulator si nu este nevoie de pregatire medicala prealabila a pacientei/pacientului.

CARE ESTE EFECTUL TRATAMENTULUI CU DYSPORT?

Prin injectarea unei cantitati foarte mici de Dysport, contractia muschiului este inhibata si astfel se previne formarea sau accentuarea ridurilor. Efectul apare la 2-7 zile dupa injectare si se mentine 3-6 luni. Repetarea procedurii poate prelungi efectul pana la aproape un an. Rezultatul tratamentului cu Dysport poate fi amplificat prin asocierea acestuia cu alte metode de inlaturare a ridurilor (de tipul agentilor chimici cu laser, etc.).

CARE SUNT AVANTAJELE ADMINISTRARII DE DYSPORT?  • Inaintea procedurii pacientul/pacienta nu trebuie sa fie supus/a nici unui test, astfel incat tratamentul poate fi aplicat imediat.

  • Dupa tratament pacientul /pacienta nu este nevoit(a) sa lipseasca de la serviciu si poate efectua toatele activitatile uzuale (exceptie facand fitness-ul si masajul facial profund timp de trei saptamani)

  • Efectul final nu este permanent, desi poate fi de lunga durata, astfel incat pacientul/pacienta poate decide daca doreste sa continue administrarile de Dysport.

  • Dupa incetarea efectului aspectul initial al fetei nu este modificat.


CONCLUZII
Efectele adverse sunt rare. Cel mai frecvent efect advers este formarea unei echimoze la locul unde a fost efectuata injectia. Aceasta apare la aproximativ 3 pana la 10% din pacienti si dispare dupa cateva zile. Poate sa apara o relaxare a muschilor din vecinatate care dispare dupa cateva saptamani. In cazuri foarte rare, tratamentul nu are nici un efect.
Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Bucuresti, Iancului, 3
Reper: Piata Iancului
Tel: 021 231 91 73
021 252 55 58
0730 716 751
Fax:
Web: https://www.webclinic.ro/dermatologie
Facebook: Facebook

Program

LUNI: 14:00-20:00
MARTI: 08:00-13:00
MIERCURI: 13:00-20:00
JOI: 08:00-13:00
VINERI: 08:00-13:00
SAMBATA: INCHIS
DUMINICA: INCHIS