VISION FOR YOU

Sub sloganul "Viziunea noastră oferă claritate vieții!", compania Vision For You activează de 5 ani de zile în domeniul comerţului medical, furnizând servicii şi produse de optică medicală – optometrie şi protezare auditivă - audiometrie.
Optică Medicală Vision For You - O imagine clară a frumuseții vieții dumneavoastră!
Firma este specializată în executarea de ochelari de vedere, de soare, stabilirea dioptriilor, accesorii şi reparaţii specifice.
În cabinetele de optică medicală Vision For You se realizează prescripţii optometrice, de ochelari asistate de autorefractometre computerizate si truse de lentile.
Montarea oricărui tip de lentilă pe orice tip de ramă asistat de aparatură ultramodernă şi de înaltă precizie. Optica Medicala Vision For You oferă o gama variată de rame şi accesorii de conservare şi întreţinere a calităţii ochelarilor dumneavoastră.
Lucrăm cu furnizorii de lentile consacraţi ce ne garantează calitatea: Essilor, Zeiss, Hoya, Interoptik, Rodenstock.
Protezare Auditivă Vision For You - Claritatea sunetului oferă cea mai frumoasă muzică!
În cabinetul de Protezare Auditiva se realizează testări ale auzului pentru a descrie sensibilitatea auditivă. Comparând pragurile din conducerea osoasă cu cele din conducerea aeriană se furnizează informații fundamentale despre funcția auditivă, monitorizează sensibilitatea auditivă pentru a detecta schimbările intervenite în timp.
Examenul audiometric se realizează în medii fără zgomot (cabina insonoră) cu ajutorul audiometrului.
Cabinetul de Protezare Auditivă Vision For You comercializează Aparate Auditive Siemens Gratuit prin intermediul Casei de Asigurări de Sănătate.
Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Iasi, Str ANASTASIE PANU, 46
Reper: Hala Centrala Parter
Tel: 0757 790 002

Fax:
Web: https://www.webclinic.ro/visionforyou
Facebook: Facebook

Program

LUNI: 09:00-21:00
MARTI: 09:00-21:00
MIERCURI: 09:00-21:00
JOI: 09:00-21:00
VINERI: 09:00-21:00
SAMBATA: 09:00-21:00
DUMINICA: 09:00-21:00

Specializari
Produse/Servicii