CAUTA CLINICI / CABINETE MEDICALE:

Termeni si conditii www.webclinic.ro

Termenii Acordului de utilizare ("Acord") prezinta detaliat termenii si conditiile prin care se utilizeaza website-ul webclinic.ro identificat cu www.webclinic.ro ("Webclinic").
Acest Acord se incheie intre Webclinic si dumneavoastra, in calitate de utilizator al website-ului ("Utilizator").

A. Acceptarea si Aplicarea Termenilor si Conditiilor.

A.1 ("Utilizatorul") este persoana care acceseaza si utilizeaza Webclinic oricat si in orice scop. Utilizatorul reprezinta persoana care utilizeaza acest Site precum si toate entitatile juridice reprezentate de aceasta persoana conform imputernicirii de fapt sau de drept.

A.2 Accesarea sau utilizarea Webclinic implica acceptarea de catre Utilizator a termenilor si conditiilor stipulate in prezentul Acord. Se vor respecta termenii si conditiile acestui Acord pentru accesarea sau utilizarea Webclinic si actualizarea, modificarea, completarea sau schimbarea ulterioara adusa acestui Webclinic.

A.3 Webclinic poate modifica prezentul Acord in orice moment prin prezentarea Acordului modificat pe Webclinic. Din momentul prezentarii Acordulului modificat, acesta va intra in vigoare.

B. Utilizatorii Webclinic

B.1 Toti utilizatorii isi dau acordul sa nu reproduca, descarce, copieze informatii, directoare, fisiere, baze de date, texte, imagini, copieze, in scopul revanzarii sau redistribuirii sau exploatarii comerciale a Continutului Webclinic, fara acordul scris din partea Webclinic.

B.2 O parte din Continutul Webclinic afisat sunt aportul tertilor ("Continutul Tertilor"). Webclinic nu este raspunzator pentru continutul tertilor. Responsabilitatea este a tertilor.

B.3 Webclinic are dreptul de a limita, refuza sau de a schimba caracteristici ale Utilizatorilor fara preaviz. Utilizatorul consimte ca Webclinic nu raspunde in fata Utilizatorului sau a tertilor pentru imposibilitatea utilizarii Webclinic (fie din cauza intreruperii, limitarii accesului, schimbarilor sau anularii caracteristicilor de pe Webclinic sau altele), pentru intarzieri, erori sau omisiuni privind comunicarea sau transmisia, pentru daune (directe, indirecte, de consecinta sau altele) ce decurg din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Webclinic sau caracteristicile sale.

B.4 Nici un Utilizator nu va intreprinde actiuni care sa submineze integritatea sistemelor sau retelelor digitale folosite de Webclinic si/sau de alti Utilizatori si nu va incerca sa obtina acces neautorizat la asemenea sisteme sau retele digitale.

C. Utilizatorii Inregistrati

C.1 Orice utilizator care completeaza un formular pe Webclinic oferind date (precum nume, adresa, numar de telefon etc.) este utilizator inregistrat al Webclinic ("Utilizator Inregistrat").

C.2 Daca Utilizatorul Inregistrat este o companie, atunci este necesar (a) sa aveti autoritatea de a supune compania acestui Acord.

C.3 Webclinic poate oricand suspenda sau anula un Cont de Utilizator Inregistrat

C.4 Fiecare Utilizator se angajeaza si garanteaza ca informatiile trimise catre Webclinic pentru prezentarea pe Webclinic :

C.5 nu incalca vreo lege in vigoare, vreun statut, ordonanta sau regulament (inclusiv pe cele privind exportul, protectia consumatorului, concurenta incorecta, anti-discriminarea sau falsa publicitate) ;

C.6 nu sunt defaimatoare, calomnioase, amenintatoare sau hartuitoare ;

C.7 nu contin informatii frauduloase si nu fac oferte frauduloase de produse, nu implica vanzarea obiectelor contrafacute sau furate, a caror comercializare este interzisa de legile in vigoare, nici nu promoveaza alte activitati ilegale ;

C.8 nu contine virusi sau alte dispozitive si coduri distructive care produc daune, interfereaza cu, intercepteaza sau expropriaza sisteme software si hardware, date sau informatii personale ;

C.9 nu sunt legate de vanzari de produse si servicii care incalca sau incurajeaza incalcarea sau violarea drepturilor de autor, patentului, marcilor inregistrate, secretului comercial sau altor drepturi de proprietate sau de publicitate si intimitate ale vreunui tert sau alte Drepturi ale Tertilor

C.10 nu sunt obscene sau nu contin si nu implica pornografie sau marfuri sexuale sau orice alt continut si nu promoveaza materiale cu continut sexual explicit sau nu sunt daunatoare minorilor;

C.11 nu promoveaza discriminarea rasiala, sexuala, religioasa, etnica, a handicapatilor, fata de orientarea sexuala sau de varsta

C.12 nu contin materiale care reprezinta publicitate neautorizata sau hartuire, nu invadeaza intimitatea cuiva si nu incurajeaza conduita infractionala, daunele civile sau nu incalca in alt mod legea sau regulamentele

C.13 nu creeaza in alt mod daune pentru Webclinic sau afiliatii sai

C.14 Webclinic isi rezerva dreptul de a decide inlaturarea de pe Webclinic a oricarui material pe care il considera ilegal, care incalca prezentul Acord sau nu este adecvat dupa parerea noastra.

D. Limitarea Raspunderii

D.1 Serviciile Webclinic sunt oferite "ca atare" , Webclinic nu ofera garantii de performatanta, functionare, durabilitate, calitate.

E. Drepturile de Proprietate Intelectuala

E.1 Webclinic este unic proprietar sau autorizat legal al tuturor drepturilor la Webclinic si al Continutului Webclinic.

F. Generalitati

F.1 Webclinic este proprietatea firmei SC BSMARTEST PRESS GROUP SRL, sediul social in Iasi, jud. Iasi, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J22/813/2009, CIF 25452230, telefon 0757026911, adresa email de contact : office@webclinic.ro