Stamate Mirela Silvia PRO ANIMA Cabinet Individual de Psihologie - Servicii

Acest tip de psihoterapie implica intalnirea cu un terapeut in scopul de a reduce suferinta interna care se manifesta de cele mai multe ori sub forma unor comportamente problematice, a unor convingeri si sentimente disfunctionale, precum si raspunsuri somatice. Mai mult, psihoterapia reprezinta un mijloc de facilitare a autodezvoltarii si a autodepasirii. Psihoterapia poate ajuta oamenii sa inteleaga si sa modeleze barierele care afecteaza calitatile pozitive de tipul bucuriei, compasiunii, pacii, respectului de sine, al legaturii spiritual si al dragostei. Astfel, oamenii se pot bucura de tratament si pot savura calatoria prin intermediul careia constientizeaza aspecte legate de propria persoana, de lumea lor interioara si de relatiile in care sunt implicati.


Psihoterapia poate fi utila pentru mai multe probleme interpersonale si intrapersonale: crizele existentiale, tulburarile din sfera personalitatii, nevrozele, afectiunile psihosomatice, perioade de schimbari si tranzitii, separare sau divort,npierdere (doliu), sentimente de neajutorare, pesimism, furie excesiva sau iritabilitate, stima de sine scazuta, devalorizare, abuz de substante (alcool, droguri), anxietate, atacuri de panica, fobii, depresie, retragere din viata sociala, probleme de relationare, dificultati in luarea deciziilor, sentimente de vinovatie, experienta trairii unor situatii traumatice in trecut sau in prezent, tulburari alimentare sau ale imaginii corporale, dificultati legate de somn si altele.


In general psihoterapia moderna este un proces profund care presupune a asculta, a invata si a lucra cu aspecte delicate (de exemplu traume si rani de atasament).


Pe parcursul sedintelor de psihoterapie, psihoterapeutul va cauta sa-si ghideze clientul spre deblocarea propriilor disponibilitati, integrarea in colectivitate, si acceptarea de sine.


Devenind constienta de lumea interioara si de grija pentru sine o persoana reuseste sa se vindece, sa se schimbe si sa cresca.

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Galati, Str Siderurgistilor, 34, bl G4, 2, ap 21
Reper: Agentia Reiffeisen Bank - IREG
Tel: 0721 245 757

Fax:
Web: www.webclinic.ro/stamate-mirela-silvia-pro-anima-
Facebook: Facebook

Program

LUNI: 16:30-20:00
MARTI: 16:30-20:00
MIERCURI: 16:30-20:00
JOI: 16:30-20:00
VINERI: 14:00-20:00
SAMBATA: 09:00-14:00
DUMINICA: INCHIS