Stamate Mirela Silvia PRO ANIMA Cabinet Individual de Psihologie - Servicii

Psihoterapia de grup reprezinta o experienta terapeutica comuna care include prezenta altor persoane care se confrunta cu problematici similare. Terapia de grup se poate focusa asupra relatiilor interpersonale sau pe probleme speciale comune tuturor membrilor grupului de terapie. Terapia de grup este folosita pentru a obtine o multitudine de obiective terapeutice diferite. In functie de acest aspect, grupurile terapeutice sunt de obicei impartite in doua tipuri mari “grupuri psihoeducationale” si “grupuri orientate spre proces”.


Participatii la sesiunile de grup discuta problemele lor cu alte persoane care au experimentat evenimente similare, le ofera un mediu de sprijin si de asimilare. Clientii care frecventeaza terapia de grup raporteaza adesea un sentiment de “apartenenta” si de incurajare.  In plus, clientii din terapia de grup sunt adesea persoane resursa pentru altii care se confrunta cu probleme pe care primii au reusit sa le rezolve.


Exista numeroase probleme psihologice si emotionale care sunt tratate prin intermediul terapiei de grup. Iata unele dintre problematicile pentru care poate fi utila terapia de grup sunt: abuzul de substante, depresia, anxietatea, stresul posttraumatic, abandonul, violenta domestica, dependenta (jocuri de noroc, internet, cumparaturi, etc.), doliul, tulburari ale comportamentului alimentar, divortul, elemente specifice asumarii rolurilor parentale, stima de sine, probleme de relationare etc.

Localizare

Unde ne gasiti

Adresa: Galati, Str Siderurgistilor, 34, bl G4, 2, ap 21
Reper: Agentia Reiffeisen Bank - IREG
Tel: 0721 245 757

Fax:
Web: www.webclinic.ro/stamate-mirela-silvia-pro-anima-
Facebook: Facebook

Program

LUNI: 16:30-20:00
MARTI: 16:30-20:00
MIERCURI: 16:30-20:00
JOI: 16:30-20:00
VINERI: 14:00-20:00
SAMBATA: 09:00-14:00
DUMINICA: INCHIS