CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Zaharina comprimate
Compozitie - Zaharina comprimate
Comprimate continand 18 mg zaharina sodica.

Actiune terapeuica - Zaharina comprimate
Intensa de cca 300 de ori mai dulce decat sucroza. Se utilizeaza ca indulcitor in bauturi si alimente, fiind stabila cu temperatura. Nu are valoare nutritiva. Se adauga de preferinta dupa fierbere. Absorbtie si eliminare: se absoarbe cu usurinta din tractul digestiv, fiind excretat aproape in totalitate prin urina in 24-48 de ore.

Indicatii - Zaharina comprimate
Diabetici, obezi, situatii in care nu se recomanda ingestia de zaharuri.

Doze si mod de administrare - Zaharina comprimate
Dozele acceptate pentru consumul zilnic sunt de cca 2,5 mg/kg corp pana la 5 mg/kg corp. Un comprimat echivaleaza cu 2 bucati de zahar.

Reactii adverse - Zaharina comprimate
S-au semnalat rar reactii de hipersensibilizare si fotosensibilizare. Efectul de inducere a tumorilor vezicale la sobolani nu a fost regasit la oameni.

((( Comprimate continand 18 mg zaharina sodica. )))Actiune terapeuica Intensa de cca 300 de ori mai dulce decat sucroza. Se utilizeaza ca indulcitor in bauturi si alimente, fiind stabila cu temperatura. Nu are valoare nutritiva. Se adauga de preferinta dupa fierbere. Absorbtie si eliminare: se absoarbe cu usurinta din tractul digestiv, fiind excretat aproape in totalitate prin urina in 24-48 de ore. Diabetici, obezi, situatii in care nu se recomanda ingestia de zaharuri. )))Doze si mod de administrare Dozele acceptate pentru consumul zilnic sunt de cca 2,5 mg/kg corp pana la 5 mg/kg corp. Un comprimat echivaleaza cu 2 bucati de zahar. S-au semnalat rar reactii de hipersensibilizare si fotosensibilizare. Efectul de inducere a tumorilor vezicale la sobolani nu a fost regasit la oameni.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente