CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Xorox




Substanta activa: - Xorox
Aciclovirum

Actiune terapeutica: - Xorox
Antiviral

Actiune - Xorox
Un analog nucleozidic purinic sintetic, aciclic, care inhiba replicarea ADN-ului. Absorbtia sistemica este mica din tractul GI si in urma administrarii topice, desi nivelele terapeutice sunt atinse. Alimentele nu au efect asupra absorbtiei. Nivele de varf dupa PO: 1,5-2 h. T 1/2, PO, CCR mai mare de 80 mL/min/1,73 m2: 2,5 h. Metabolitii si medicamentul neschimbat sunt excretati de rinichi (pana la 85%). Pacientii carora li se administreaza aciclovir (600-800 mg/zi) cu zidovudina au o rata de supravietuire mai mare decat cei carora li se administreaza numai aciclovir."

Indicatii - Xorox
Herpes genital primar sau recurent la pacientii imunocompetenti sau nu. Profilaxia recurentelor frecvente ale herpesului genital la pacientii imunocompetenti. Tratamentul varicelei la copii intre 2-18 ani. Tratamentul herpesului zoster acut. Infectii mucoase sau cutanate cu virus herpes simplex tipurile 1 si 2 la pacientii imunocompromisi. Herpes zoster la pacientii imunocompromisi. Encefalita din infectia cu herpes simplex virus. Infectiile cu herpex simplex ale nou-nascutilor. Pentru reducerea timpului de vindecare si a duratei indepartarii virusului in infectiile genitale primare. Infectiile muco-cutanate limitate, fara risc vital, la pacientii imunocompromisi. in infectiile herpetice labiale recurente la copii de 12 ani sau mai mult."

)))Substanta activa: Aciclovirum : Antiviral )))Actiune Un analog nucleozidic purinic sintetic, aciclic, care inhiba replicarea ADN-ului. Absorbtia sistemica este mica din tractul GI si in urma administrarii topice, desi nivelele terapeutice sunt atinse. Alimentele nu au efect asupra absorbtiei. Nivele de varf dupa PO: 1,5-2 h. T 1/2, PO, CCR mai mare de 80 mL/min/1,73 m2: 2,5 h. Metabolitii si medicamentul neschimbat sunt excretati de rinichi (pana la 85%). Pacientii carora li se administreaza aciclovir (600-800 mg/zi) cu zidovudina au o rata de supravietuire mai mare decat cei carora li se administreaza numai aciclovir." Herpes genital primar sau recurent la pacientii imunocompetenti sau nu. Profilaxia recurentelor frecvente ale herpesului genital la pacientii imunocompetenti. Tratamentul varicelei la copii intre 2-18 ani. Tratamentul herpesului zoster acut. Infectii mucoase sau cutanate cu virus herpes simplex tipurile 1 si 2 la pacientii imunocompromisi. Herpes zoster la pacientii imunocompromisi. Encefalita din infectia cu herpes simplex virus. Infectiile cu herpex simplex ale nou-nascutilor. Pentru reducerea timpului de vindecare si a duratei indepartarii virusului in infectiile genitale primare. Infectiile muco-cutanate limitate, fara risc vital, la pacientii imunocompromisi. in infectiile herpetice labiale recurente la copii de 12 ani sau mai mult."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente