CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Vitaspol, solutie buvabila
Compozitie - Vitaspol, solutie buvabila
Solutie buvabila continand, la 100 ml, aspartat monopotasic 1/2 HO 2 g, aspartat de magneziu 1/2 HO 2 g, glicocol 4 g si sorbitol 30 g (flacon cu 100 ml).

Actiune terapeutica - Vitaspol, solutie buvabila
Favorizeaza refacerea dupa efort; acidul aspartic contribuie la metabolismul energetic si la epurarea excesului de lactat, glicocolul este un aminoacid glucoformator si intervine in procesele de detoxificare, sorbitolul are proprietati energogene, transformandu-se in organism in fructoza si glucoza; aport de potasiu si magneziu.

Indicatii - Vitaspol, solutie buvabila
Pentru favorizarea refacerii dupa efortul intens si prelungit; este util si in scopul pregatirii biologice a sportivilor de performanta; stari de oboseala cronica.

Doze si mod de administrare - Vitaspol, solutie buvabila
Cate 1-2 linguri (la mese) de 3 ori/zi, in cure de 1-2 saptamani sau dupa nevoie.

Reactii adverse - Vitaspol, solutie buvabila
Rareori, la dozele mari, greata, disconfort abdominal, diaree.

Contraindicatii - Vitaspol, solutie buvabila
Insuficienta renala, coma hepatica, tulburari ale metabolismului aminoacizilor (indeosebi prin defecte enzimatice); prudenta la diabetici.

Solutie buvabila continand, la 100 ml, aspartat monopotasic 1/2 HO 2 g, aspartat de magneziu 1/2 HO 2 g, glicocol 4 g si sorbitol 30 g (flacon cu 100 ml). Favorizeaza refacerea dupa efort; acidul aspartic contribuie la metabolismul energetic si la epurarea excesului de lactat, glicocolul este un aminoacid glucoformator si intervine in procesele de detoxificare, sorbitolul are proprietati energogene, transformandu-se in organism in fructoza si glucoza; aport de potasiu si magneziu. Pentru favorizarea refacerii dupa efortul intens si prelungit; este util si in scopul pregatirii biologice a sportivilor de performanta; stari de oboseala cronica. )))Doze si mod de administrare Cate 1-2 linguri (la mese) de 3 ori/zi, in cure de 1-2 saptamani sau dupa nevoie. Rareori, la dozele mari, greata, disconfort abdominal, diaree. )))Contraindicatii Insuficienta renala, coma hepatica, tulburari ale metabolismului aminoacizilor (indeosebi prin defecte enzimatice); prudenta la diabetici.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente