CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Vitamin b complex, sirop




Compozitie - Vitamin b complex, sirop
Fiecare 5 ml contin: vitamina B1 5 mg; vitamina B2 2 mg; nicotinamida 20 mg; vitamina B6 2 mg; panthenol 3 mg.

Actiune terapeutica - Vitamin b complex, sirop
Vitaminele B sunt implicate in metabolismul glucidic, lipidic si proteic. Asocierea acestor vitamine are un efect tonic asupra sistemului nervos si a functiei gastrointestinale; stimularea apetitului si a digestiei; combaterea iritabilitatii, a asteniei.

Doze si mod de administrare - Vitamin b complex, sirop
Adulti: 2 - 3 linguri de sirop pe zi. Copiii: 1 - 2 lingurite de sirop pe zi. Copii mici: 1/4 - 1/2 lingurite de sirop de 2 - 3 ori/zi. Siropul poate fi administrat si diluat prin amestecare cu apa, suc de fructe etc. Atentie! Coloratia galbena a urinei se datoreaza Vitaminei B2 .

Indicatii - Vitamin b complex, sirop
Beriberi, sub-beriberi, pelagra; pentru profilaxia si tratamentul deficitului de vitamine aparut dupa tratamentul cu antibiotice sau chimioterapice; necesar crescut de vitamine in perioada de convalescenta a unor boli infectioase (boli tropicale), parazitare, diaree sau in perioade de efort, crestere, sarcina; polinevrite si nevrite de diverse cauze; tulburari cardiovasculare asociate cu deficitul de vitamina B1; disgravidie.

Fiecare 5 ml contin: vitamina B1 5 mg; vitamina B2 2 mg; nicotinamida 20 mg; vitamina B6 2 mg; panthenol 3 mg. Vitaminele B sunt implicate in metabolismul glucidic, lipidic si proteic. Asocierea acestor vitamine are un efect tonic asupra sistemului nervos si a functiei gastrointestinale; stimularea apetitului si a digestiei; combaterea iritabilitatii, a asteniei. )))Doze si mod de administrare Adulti: 2 - 3 linguri de sirop pe zi. Copiii: 1 - 2 lingurite de sirop pe zi. Copii mici: 1/4 - 1/2 lingurite de sirop de 2 - 3 ori/zi. Siropul poate fi administrat si diluat prin amestecare cu apa, suc de fructe etc. Atentie! Coloratia galbena a urinei se datoreaza Vitaminei B2 . Beriberi, sub-beriberi, pelagra; pentru profilaxia si tratamentul deficitului de vitamine aparut dupa tratamentul cu antibiotice sau chimioterapice; necesar crescut de vitamine in perioada de convalescenta a unor boli infectioase (boli tropicale), parazitare, diaree sau in perioade de efort, crestere, sarcina; polinevrite si nevrite de diverse cauze; tulburari cardiovasculare asociate cu deficitul de vitamina B1; disgravidie.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente