CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Vita roz, tablete
Compozitie - Vita roz, tablete
Produs dietetic natural continand 0,415 g extract si pulbere de sunatoare, 0,0015 g ulei volatil de lavanda si 0,1835 g excipienti pentru o tableta.

Actiune trapeutica - Vita roz, tablete
Antidepresiva, antinevralgica, antivirala si de stimulare a capacitatii nespecifice de aparare a organismului impotriva factorilor microbieni si virotici; neurotonica si sedativa in suprasolicitarile psihice. Se impune ca un supliment nutritional deosebit de valoros pentru persoanele cu distonie neuro-vegetativa (hipersensibile), cu depresii nervoase simptomatice si reactive, precum si in cazul sindromului psiho-vegetativ.

Indicatii - Vita roz, tablete


- Vita roz, tablete
Se recomanda utilizarea produsului atat profilactic cat si curativ in starile de surexcitare, surmenaj, stres, blocaje psihice, balbaiala, pavor nocturn, precum si in epuizarile nervoase ale scolarilor.

Doze si mod de administrare - Vita roz, tablete
1-2 tablete de 2 ori pe zi, timp de cel putin 2 luni. Pentru obtinerea unui efect neurotonic si antidepresiv stabil, se recomanda utilizarea produsului cel putin 2-3 luni; primele rezultate se obtin dupa primele 3-4 saptamini. Profilactic, 1 tableta/zi timp de 1 luna, in 2-3 cure pe an, produsul se poate folosi pentru tonifierea functiilor sistemului nervos si mentinerea unei foarte bune dispozitii generale. Pentru copii, persoane cu fotosensibilitate a pielii, sau hipotensive, doza se va reduce corespunzator.

Masuri de precautie - Vita roz, tablete
Produsul nu va fii administrat in caz de otosensbilitate a pielii, iar pe perioada curei pesoanele blonde vor evita expunerile la radiatiile solare "

Produs dietetic natural continand 0,415 g extract si pulbere de sunatoare, 0,0015 g ulei volatil de lavanda si 0,1835 g excipienti pentru o tableta. )))Actiune trapeutica Antidepresiva, antinevralgica, antivirala si de stimulare a capacitatii nespecifice de aparare a organismului impotriva factorilor microbieni si virotici; neurotonica si sedativa in suprasolicitarile psihice. Se impune ca un supliment nutritional deosebit de valoros pentru persoanele cu distonie neuro-vegetativa (hipersensibile), cu depresii nervoase simptomatice si reactive, precum si in cazul sindromului psiho-vegetativ. ))) Se recomanda utilizarea produsului atat profilactic cat si curativ in starile de surexcitare, surmenaj, stres, blocaje psihice, balbaiala, pavor nocturn, precum si in epuizarile nervoase ale scolarilor. )))Doze si mod de administrare 1-2 tablete de 2 ori pe zi, timp de cel putin 2 luni. Pentru obtinerea unui efect neurotonic si antidepresiv stabil, se recomanda utilizarea produsului cel putin 2-3 luni; primele rezultate se obtin dupa primele 3-4 saptamini. Profilactic, 1 tableta/zi timp de 1 luna, in 2-3 cure pe an, produsul se poate folosi pentru tonifierea functiilor sistemului nervos si mentinerea unei foarte bune dispozitii generale. Pentru copii, persoane cu fotosensibilitate a pielii, sau hipotensive, doza se va reduce corespunzator. )))Masuri de precautie Produsul nu va fii administrat in caz de otosensbilitate a pielii, iar pe perioada curei pesoanele blonde vor evita expunerile la radiatiile solare "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente