CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Venoruton, capsule




Compozitie - Venoruton, capsule
O-(-hidroxietil)-rutosid 300 mg.

Actiune terapeutica - Venoruton, capsule
Venoruton actioneaza pe peretele capilar, crescandu-i rezistenta si normalizandu-i permeabilitatea. Are efect inhibitor asupra agregarii eritrocitare si actiune protectiva pe endoteliul vascular. Venoruton se indica in tratamentul insuficientei venoase cronice prin reducerea edemelor si atenuarea simptomelor precum durere, crampe, tulburari trofice, dermatita varicoasa si ulcer varicos.

Indicatii - Venoruton, capsule
Durere si edem asociate varicelor stabilizate; varice si hemoroizi in timpul sarcinii (dupa cea de a patra luna). Edeme si alte simptome ale insuficientei venoase cronice, sindrom posttrombotic, tulburari trofice, dermatita varicoasa, ulcer varicos. Adjuvant in tratamentul de sclerozare a varicelor. Hemoroizi si complicatiile acestora.

Doze si mod administrare - Venoruton, capsule
2-3 capsule de Venoruton 300 zilnic, dupa mese. Dupa disparitia simptomelor, de obicei in 2-4 saptamani, se recomanda continuarea tratamentului pentru alte cateva saptamani pentru consolidarea rezultatelor obtinute. Doza de Venoruton nu are practic prag, ceea ce face posibila cresterea dozei, corespunzator fiecarui caz individual.

Contraindicatii - Venoruton, capsule
Hipersensibilitate la principiul activ (O-(-hidroxietil)-rutosid).

Masuri de precautie - Venoruton, capsule
Desi nu au fost relatate reactii adverse si nu au fost demonstrate efecte teratogene, se recomanda evitarea folosirii Venoruton in primele trei luni de sarcina.

Reactii adverse - Venoruton, capsule
Au fost raportate reactii adverse doar ocazionale si usoare, precum alergii cutanate, tulburari gastrointestinale minore, cefalee, simptome ce dispar rapid la intreruperea tratamentului.

O-(-hidroxietil)-rutosid 300 mg. Venoruton actioneaza pe peretele capilar, crescandu-i rezistenta si normalizandu-i permeabilitatea. Are efect inhibitor asupra agregarii eritrocitare si actiune protectiva pe endoteliul vascular. Venoruton se indica in tratamentul insuficientei venoase cronice prin reducerea edemelor si atenuarea simptomelor precum durere, crampe, tulburari trofice, dermatita varicoasa si ulcer varicos. Durere si edem asociate varicelor stabilizate; varice si hemoroizi in timpul sarcinii (dupa cea de a patra luna). Edeme si alte simptome ale insuficientei venoase cronice, sindrom posttrombotic, tulburari trofice, dermatita varicoasa, ulcer varicos. Adjuvant in tratamentul de sclerozare a varicelor. Hemoroizi si complicatiile acestora. )))Doze si mod administrare 2-3 capsule de Venoruton 300 zilnic, dupa mese. Dupa disparitia simptomelor, de obicei in 2-4 saptamani, se recomanda continuarea tratamentului pentru alte cateva saptamani pentru consolidarea rezultatelor obtinute. Doza de Venoruton nu are practic prag, ceea ce face posibila cresterea dozei, corespunzator fiecarui caz individual. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la principiul activ (O-(-hidroxietil)-rutosid). )))Masuri de precautie Desi nu au fost relatate reactii adverse si nu au fost demonstrate efecte teratogene, se recomanda evitarea folosirii Venoruton in primele trei luni de sarcina. Au fost raportate reactii adverse doar ocazionale si usoare, precum alergii cutanate, tulburari gastrointestinale minore, cefalee, simptome ce dispar rapid la intreruperea tratamentului.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente