CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Vasocardin, comprimate




Compozitie - Vasocardin, comprimate


- Vasocardin, comprimate
Fiecare comprimat contine 100 mg tartrat de metoprolol.

Actiune terapeutica - Vasocardin, comprimate


- Vasocardin, comprimate
Reduce frecventa cardiaca, scade presiunea sanguina in special in timpul efortului fizic. Efectul de scadere a presiunii sanguine este pronuntat atat cand este administrat in monoterapie cat si in combinatie cu alti agenti. Imbunatateste toleranta la efort si scade numarul atacurilor de angina pectorala.

Indicatii - Vasocardin, comprimate


- Vasocardin, comprimate
Preparatul este indicat in tratamentul hipertensiunii, in profilaxia atacurilor de angina pectorala, unele forme de aritmie, tireotoxicoza si in profilaxia migrenelor. Este administrat de asemenea dupa infarct miocardic diagnosticat. Se recomanda pacientilor adulti.

Doze si mod de administrare - Vasocardin, comprimate


- Vasocardin, comprimate
Tratamentul hipertensiunii la pacientii adulti necesita de obicei 1-2 comprimate de Vasocardin 100, in doua doze. In profilaxia anginei pectorale se administreaza 1 comprimat Vasocardin 100 de doua ori pe zi. In tratamentul anumitor forme de aritmie cardiaca se recomanda de obicei 1 comprimat Vasocardin 100 de doua ori pe zi. In terapia de intretinere dupa infarctul miocardic se administreaza de obicei 1 comprimat Vasocardin 100 de doua ori pe zi. In profilaxia migrenei se administreaza de obicei 1 comprimat Vasocardin 100 de doua ori pe zi.

Contraindicatii - Vasocardin, comprimate
Preparatul nu trebuie administrat in cazul unei cunoscute hipersensibilitati la substanta activa sau la oricare dintre excipienti, in unele tulburari de conducere cardiaca, in insuficienta cardiaca severa, puls scazut, in hipotensiune. Pacientii cu diabet, astm bronsic, tulburari ale circulatiei arteriale periferice, sau femei care sunt insarcinate sau alapteaza pot folosi acest preparat numai daca este absolut necesar.

Reactii adverse - Vasocardin, comprimate
Preparatul este de obicei bine tolerat, dar pot aparea tulburari digestive (greata, voma, uscaciunea gurii, diaree), oboseala, slabiciune, cefalee, ameteli, insomnii, depresie, prurit, eruptii cutanate, dereglari ale vederii, dispnee sau alte forme de aritmie si hipotensiune. ""

))) Fiecare comprimat contine 100 mg tartrat de metoprolol. ))) Reduce frecventa cardiaca, scade presiunea sanguina in special in timpul efortului fizic. Efectul de scadere a presiunii sanguine este pronuntat atat cand este administrat in monoterapie cat si in combinatie cu alti agenti. Imbunatateste toleranta la efort si scade numarul atacurilor de angina pectorala. ))) Preparatul este indicat in tratamentul hipertensiunii, in profilaxia atacurilor de angina pectorala, unele forme de aritmie, tireotoxicoza si in profilaxia migrenelor. Este administrat de asemenea dupa infarct miocardic diagnosticat. Se recomanda pacientilor adulti. )))Doze si mod de administrare))) Tratamentul hipertensiunii la pacientii adulti necesita de obicei 1-2 comprimate de Vasocardin 100, in doua doze. In profilaxia anginei pectorale se administreaza 1 comprimat Vasocardin 100 de doua ori pe zi. In tratamentul anumitor forme de aritmie cardiaca se recomanda de obicei 1 comprimat Vasocardin 100 de doua ori pe zi. In terapia de intretinere dupa infarctul miocardic se administreaza de obicei 1 comprimat Vasocardin 100 de doua ori pe zi. In profilaxia migrenei se administreaza de obicei 1 comprimat Vasocardin 100 de doua ori pe zi. )))Contraindicatii Preparatul nu trebuie administrat in cazul unei cunoscute hipersensibilitati la substanta activa sau la oricare dintre excipienti, in unele tulburari de conducere cardiaca, in insuficienta cardiaca severa, puls scazut, in hipotensiune. Pacientii cu diabet, astm bronsic, tulburari ale circulatiei arteriale periferice, sau femei care sunt insarcinate sau alapteaza pot folosi acest preparat numai daca este absolut necesar. Preparatul este de obicei bine tolerat, dar pot aparea tulburari digestive (greata, voma, uscaciunea gurii, diaree), oboseala, slabiciune, cefalee, ameteli, insomnii, depresie, prurit, eruptii cutanate, dereglari ale vederii, dispnee sau alte forme de aritmie si hipotensiune. ""
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente