CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Vaccin tifoidic subcutanat, fiole




Compozitie - Vaccin tifoidic subcutanat, fiole


- Vaccin tifoidic subcutanat, fiole
Vaccinul tifoidic subcutanat este un amestec de culturi de S. typhi inactivate prin incalzire la 56C timp de o ora, cu o concentratie de 1 miliard de germeni/ml.Prezervant: Fenol 0,5%.

Actiune terapeutica - Vaccin tifoidic subcutanat, fiole


- Vaccin tifoidic subcutanat, fiole
Vaccinul tifoidic este un produs profilactic care, prin stimularea specifica a mijloacelor de aparare celulara si umorala, confera organismului imunitate fata de febra tifoida.

Indicatii - Vaccin tifoidic subcutanat, fiole


- Vaccin tifoidic subcutanat, fiole
In profilaxia febrei tifoide.

Doze si mod de administrare - Vaccin tifoidic subcutanat, fiole


- Vaccin tifoidic subcutanat, fiole
Vaccinul tifoidic se injecteaza in regiunea deltoidiana strict in tesutul subcutanat (0,25 ml la copiii sub 12 ani si 0,5 ml la persoanele peste 12 ani). Fiolele trebuie bine agitate inainte de intrebuintare, pentru omogenizarea produsului. Grupele de varsta si ritmul inocularilor se stabilesc de Ministerul Sanatatii.

Contraindicatii - Vaccin tifoidic subcutanat, fiole
Inainte de vaccinare este obligatoriu a se lua anamneza si a se face controlul sumar al fiecarui individ care urmeaza a fi vaccinat. Sunt considerate drept contraindicatii: bolile infectioase acute si convalescenta lor, formele active de tuberculoza, formele active de reumatism, cardiopatiile decompensate, angina pectorala sau infarctul miocardic in antecedente, maladia hipertensiva, ulcerul gastro-duodenal, nefrita acuta si cronica, insuficienta hepatica, diabetul, starile alergice (astm bronsic, eczeme etc.), graviditatea, bolile insotite de casexie, afectiuni ale sistemului nervos central (scleroza multipla etc.), bolile autoimune.

Reactii adverse - Vaccin tifoidic subcutanat, fiole
Dupa vaccinare pot surveni reactii generale (febra, stare de curbatura etc.) si locale (eritem, edem, dureri locale), care incep la cca 3-5 ore dupa inoculare, ating un maxim la 10-14 ore si se sting dupa 24-48 ore. ""

))) Vaccinul tifoidic subcutanat este un amestec de culturi de S. typhi inactivate prin incalzire la 56C timp de o ora, cu o concentratie de 1 miliard de germeni/ml.Prezervant: Fenol 0,5%. ))) Vaccinul tifoidic este un produs profilactic care, prin stimularea specifica a mijloacelor de aparare celulara si umorala, confera organismului imunitate fata de febra tifoida. ))) In profilaxia febrei tifoide. )))Doze si mod de administrare))) Vaccinul tifoidic se injecteaza in regiunea deltoidiana strict in tesutul subcutanat (0,25 ml la copiii sub 12 ani si 0,5 ml la persoanele peste 12 ani). Fiolele trebuie bine agitate inainte de intrebuintare, pentru omogenizarea produsului. Grupele de varsta si ritmul inocularilor se stabilesc de Ministerul Sanatatii. )))Contraindicatii Inainte de vaccinare este obligatoriu a se lua anamneza si a se face controlul sumar al fiecarui individ care urmeaza a fi vaccinat. Sunt considerate drept contraindicatii: bolile infectioase acute si convalescenta lor, formele active de tuberculoza, formele active de reumatism, cardiopatiile decompensate, angina pectorala sau infarctul miocardic in antecedente, maladia hipertensiva, ulcerul gastro-duodenal, nefrita acuta si cronica, insuficienta hepatica, diabetul, starile alergice (astm bronsic, eczeme etc.), graviditatea, bolile insotite de casexie, afectiuni ale sistemului nervos central (scleroza multipla etc.), bolile autoimune. Dupa vaccinare pot surveni reactii generale (febra, stare de curbatura etc.) si locale (eritem, edem, dureri locale), care incep la cca 3-5 ore dupa inoculare, ating un maxim la 10-14 ore si se sting dupa 24-48 ore. ""
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente