CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Urovalidin, capsule




Compozitie - Urovalidin, capsule
Capsule continand terizidona 300 mg (flac. cu 12 buc.).

Actiune terapeutica - Urovalidin, capsule
Terizidona (un derivat de cicloserina) are proprietati antibacteriene, cu spectru larg, fiind eficace in infectiile urinare.

Indicatii - Urovalidin, capsule
Infectii acute si cronice ale cailor urinare: pielite, pielonefrite, cistite, prostatite, cistopatite prin radioterapie; profilaxia si tratamentul infectiilor urinare inainte sau dupa proceduri endoscopice si interntii chirurgicale pe tractul urinar.

Doze si mod de administrare - Urovalidin, capsule
Oral, la adulti, in prima zi se administreaza o capsula (300mg) la fiecare 8 ore (dupa mese), in cazurile gra la fiecare 6 ore, apoi 2-3 capsule/zi timp de 5-l0 zile, continuand, la nevoie, cu 2 capsule/zi.

Contraindicatii - Urovalidin, capsule
Prudenta in timpul sarcinii si la copin mici, la bolnavii cu epilepsie, la psihotici, la cei cu insuficienta renala sera.

Reactii adverse - Urovalidin, capsule
Rareori cefalee, vertij, tremor, foarte rar convulsii, disartrie, tulburari psihice.

Capsule continand terizidona 300 mg (flac. cu 12 buc.). Terizidona (un derivat de cicloserina) are proprietati antibacteriene, cu spectru larg, fiind eficace in infectiile urinare. ))) Indicatii Infectii acute si cronice ale cailor urinare: pielite, pielonefrite, cistite, prostatite, cistopatite prin radioterapie; profilaxia si tratamentul infectiilor urinare inainte sau dupa proceduri endoscopice si interntii chirurgicale pe tractul urinar. ))) Doze si mod de administrare Oral, la adulti, in prima zi se administreaza o capsula (300mg) la fiecare 8 ore (dupa mese), in cazurile gra la fiecare 6 ore, apoi 2-3 capsule/zi timp de 5-l0 zile, continuand, la nevoie, cu 2 capsule/zi. ))) Contraindicatii Prudenta in timpul sarcinii si la copin mici, la bolnavii cu epilepsie, la psihotici, la cei cu insuficienta renala sera. Rareori cefalee, vertij, tremor, foarte rar convulsii, disartrie, tulburari psihice.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente