CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Uroplant, tablete




Compozitie - Uroplant, tablete
Produs dietetic natural continand 0,51 g pulberi de ghimpe, galbenele, urzica moarta, pir, urzica vie si 0,14 g excipienti pentru o tableta.

Actiune terapeutica - Uroplant, tablete
Antiinflamatoare, calmanta, diuretica, antimicrobiana la nivelul aparatului genito-urinar. Stimuleaza functia prostatei, avand efect benefic asupra vezicii urinare si a uretrei.

Indicatii - Uroplant, tablete
Tratamentul starilor inflamatorii ale aparatului genito-urinar, prostatitelor cronice, adenomului de prostata, cistitelor.

Doze si mod de administrare - Uroplant, tablete
2-3 tablete pe zi, timp de 30-60 de zile. Se recomanda un regim dietetic hiposodat, cu evitarea condimentelor, alimentelor si bauturilor fermentate, bogate in taninuri sau continand conservanti. Utilizarea profilactica a produsului, cite 1 tableta pe zi, timp de 1 luna, 3-4 cure pe an, contribuie la stimularea functiei prostatei si revigorarea aparatului uro-genital.

Masuri de precautie - Uroplant, tablete
Pentru obtinerea unui efect stabil, se recomanda in perioada curei, un regim dietetico-alimentar bazat, in special, pe legume, fructe si lactate proaspete. "

Produs dietetic natural continand 0,51 g pulberi de ghimpe, galbenele, urzica moarta, pir, urzica vie si 0,14 g excipienti pentru o tableta. Antiinflamatoare, calmanta, diuretica, antimicrobiana la nivelul aparatului genito-urinar. Stimuleaza functia prostatei, avand efect benefic asupra vezicii urinare si a uretrei. Tratamentul starilor inflamatorii ale aparatului genito-urinar, prostatitelor cronice, adenomului de prostata, cistitelor. )))Doze si mod de administrare 2-3 tablete pe zi, timp de 30-60 de zile. Se recomanda un regim dietetic hiposodat, cu evitarea condimentelor, alimentelor si bauturilor fermentate, bogate in taninuri sau continand conservanti. Utilizarea profilactica a produsului, cite 1 tableta pe zi, timp de 1 luna, 3-4 cure pe an, contribuie la stimularea functiei prostatei si revigorarea aparatului uro-genital. )))Masuri de precautie Pentru obtinerea unui efect stabil, se recomanda in perioada curei, un regim dietetico-alimentar bazat, in special, pe legume, fructe si lactate proaspete. "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente