CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Uro-vaxom, capsule




Compozitie - Uro-vaxom, capsule
Fiecare capsula contine: 6 mg extract de E.coli cu proprietati imunostimulante.

Actiune terapeutica - Uro-vaxom, capsule
Imunoterapia orala a infectiilor urinare. Uro-Vaxom stimuleaza in mod nespecific mecanismele de aparare naturala a organismului. Creste astfel rezistenta fata de infectiile urinare si permite diminuarea duratei si frecventei antibioterapiei ca si a curelor de dezinfectare urinare. Actiunea sa asupra sistemului imunitar a fost demonstrata: la animal printr-o stimulare nespecifica a limfocitelor B si a celulelor NK, o activare a macrofagelor peritoneale si a fagocitozei, o stimulare a imunoglobulinelor secretorii, in particular a IgA, ca si prin teste de protectie activa; la om, prin stimularea limfocitelor T si a inductiei de interferon endogen.

Indicatii - Uro-vaxom, capsule
Tratamentul infectiilor recidivante sau cronice ale cailor urinare indiferent de germenii implicati. Reprezinta un tratament adjuvant asociat antibioterapiei uzuale. Uro-Vaxom este in special recomandat in urmatoarele afectiuni: cistite, piclonefrite, uretrite, bacteriurii asimptomatice, infectii survenite in timpul cateterismului vezical sau uretral.

Doze si mod de administrare - Uro-vaxom, capsule
Tratamentul infectiilor recidivante in faza acuta: 1 capsula pe zi ca adjuvant al antibioterapiei, administrat de preferinta pe stomacul gol, pana la disparitia simptomelor, dar cel putin 10 zile consecutiv. Tratamentul cazurilor rebele si recidivante: 1 capsula pe zi timp de 3 luni consecutiv.

Masuri de precautie - Uro-vaxom, capsule
Desi studiile pe animale n-au evidentiat efecte teratogene sau fetotoxice, se recomanda ca de altfel pentru cea mai mare parte a medicamentelor, a nu se administra Uro-Vaxom in timpul primelor 3 luni ale sarcinii, decat cu avizul medicului. Toleranta: experimentarile clinice au demonstrat ca Uro-Vaxom este bine tolerat. Nu se cunosc contraindicatii pana acum. Interactiuni: nu se cunosc pana acum. Stabilitate: protejat de caldura, produsul este valabil pana la data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Fiecare capsula contine: 6 mg extract de E.coli cu proprietati imunostimulante. Imunoterapia orala a infectiilor urinare. Uro-Vaxom stimuleaza in mod nespecific mecanismele de aparare naturala a organismului. Creste astfel rezistenta fata de infectiile urinare si permite diminuarea duratei si frecventei antibioterapiei ca si a curelor de dezinfectare urinare. Actiunea sa asupra sistemului imunitar a fost demonstrata: la animal printr-o stimulare nespecifica a limfocitelor B si a celulelor NK, o activare a macrofagelor peritoneale si a fagocitozei, o stimulare a imunoglobulinelor secretorii, in particular a IgA, ca si prin teste de protectie activa; la om, prin stimularea limfocitelor T si a inductiei de interferon endogen. Tratamentul infectiilor recidivante sau cronice ale cailor urinare indiferent de germenii implicati. Reprezinta un tratament adjuvant asociat antibioterapiei uzuale. Uro-Vaxom este in special recomandat in urmatoarele afectiuni: cistite, piclonefrite, uretrite, bacteriurii asimptomatice, infectii survenite in timpul cateterismului vezical sau uretral. )))Doze si mod de administrare Tratamentul infectiilor recidivante in faza acuta: 1 capsula pe zi ca adjuvant al antibioterapiei, administrat de preferinta pe stomacul gol, pana la disparitia simptomelor, dar cel putin 10 zile consecutiv. Tratamentul cazurilor rebele si recidivante: 1 capsula pe zi timp de 3 luni consecutiv. )))Masuri de precautie Desi studiile pe animale n-au evidentiat efecte teratogene sau fetotoxice, se recomanda ca de altfel pentru cea mai mare parte a medicamentelor, a nu se administra Uro-Vaxom in timpul primelor 3 luni ale sarcinii, decat cu avizul medicului. Toleranta: experimentarile clinice au demonstrat ca Uro-Vaxom este bine tolerat. Nu se cunosc contraindicatii pana acum. Interactiuni: nu se cunosc pana acum. Stabilitate: protejat de caldura, produsul este valabil pana la data de expirare inscrisa pe ambalaj.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente