CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Uro vaxom, capsule




Compozitie - Uro vaxom, capsule
Fiecare capsula contine: 6 mg extract de E. coli cu proprietati imunostimulante.

Actiune terapeutica - Uro vaxom, capsule
Imunoterapia orala a infectiilor urinare.

Doze si mod de administrare - Uro vaxom, capsule
Tratamentul infectiilor recidivante in faza acuta: 1 capsula pe zi ca adjuvant al antibioterapiei, administrat de preferinta pe stomacul gol, pana la disparitia simptomelor, dar cel putin 10 zile consecutiv. Tratamentul cazurilor rebele si recidivante: 1 capsula pe zi timp de 3 luni consecutiv.

Indicatii - Uro vaxom, capsule
Tratamentul infectiilor recidivante sau cronice ale cailor urinare indiferent de germenii implicati. Reprezinta un tratament adjuvant asociat antibioterapiei uzuale. Uro-Vaxom este in special recomandat in urmatoarele afectiuni: cistite, pielonefrite, uretrite, bacteriurii asimptomatice, infectii survenite in timpul cateterismului vezical sau uretral.

Contraindicatii - Uro vaxom, capsule
Nu se administreaza la sugari mai mici de 3 luni.

Masuri de precautie - Uro vaxom, capsule
Desi studiile pe animale n-au evidentiat efecte teratogene sau fetotoxice, se recomanda ca de altfel pentru cea mai mare parte a medicamentelor, a nu se administra Uro-Vaxom in timpul primelor 3 luni ale sarcinii, decat cu avizul medicului.

Reactii adverse - Uro vaxom, capsule
Utilizarea prelungita poate provoca fenomene de dermatita iritativa.

Fiecare capsula contine: 6 mg extract de E. coli cu proprietati imunostimulante. Imunoterapia orala a infectiilor urinare. )))Doze si mod de administrare Tratamentul infectiilor recidivante in faza acuta: 1 capsula pe zi ca adjuvant al antibioterapiei, administrat de preferinta pe stomacul gol, pana la disparitia simptomelor, dar cel putin 10 zile consecutiv. Tratamentul cazurilor rebele si recidivante: 1 capsula pe zi timp de 3 luni consecutiv. Tratamentul infectiilor recidivante sau cronice ale cailor urinare indiferent de germenii implicati. Reprezinta un tratament adjuvant asociat antibioterapiei uzuale. Uro-Vaxom este in special recomandat in urmatoarele afectiuni: cistite, pielonefrite, uretrite, bacteriurii asimptomatice, infectii survenite in timpul cateterismului vezical sau uretral. )))Contraindicatii Nu se administreaza la sugari mai mici de 3 luni. )))Masuri de precautie Desi studiile pe animale n-au evidentiat efecte teratogene sau fetotoxice, se recomanda ca de altfel pentru cea mai mare parte a medicamentelor, a nu se administra Uro-Vaxom in timpul primelor 3 luni ale sarcinii, decat cu avizul medicului. Utilizarea prelungita poate provoca fenomene de dermatita iritativa.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente