CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Uricol, granule suspensie




Compozitie - Uricol, granule suspensie
Fiecare 100 mg contine: - Hexamina - 10 mg; Citrat piperazina - 3,8 mg; Khelin - 36,6 mg

Actiune terapeutica - Uricol, granule suspensie
Uricol este o formula multifunctionala ce combina 3 ingrediente active cu activitati multiple pe tractul urinar. Hexamina si citratul de piperazina sunt rapid absorbite din tractul gastro-intestinal si o mare parte din ele ajung in urina nemodificate. In urina acida, hexamina este incet hidrolizata in formaldehida, la care uropatogenii sunt susceptibili si nu dezvolta rezistenta in tratamentul de lunga durata. Citratul de piperazina actioneaza dizolvand acidul uric si astfel previne depozitarea lui in tractul urinar, iar prin natura sa acida potenteaza efectul antibacterian al hexaminei. Khelin, al treilea ingredient de origine vegetala, exercita o actiune antispastica directa, prelungita si puternica pe muschii netezi ai tractului urinar. Cantitatea mica de carbonat de sodiu, obtinuta prin dizolvarea bazei efervescente, contracareaza orice iritatie care poate aparea la nivelul stomacului datorita interactiunii hexaminei cu sucul gastric acid si producerii in situ de formaldehida. Aceste proprietati fac ca granulele efervescente de Uricol sa constituie un medicament preparat cu multipe actiuni.

Indicatii - Uricol, granule suspensie
-infectii cronice ale tractului urinar (pielite, pielonefrite, cistite) si infectii asociate cu vezica neurogena; -profilaxia reinfectarii unei urini sterile la pacientii cu urina reziduala insotind unele tulburari neurologice si cu cateterizare prelungita a vezicii; -spasme ale tractului urinar; -pentru inlaturarea disconfortului datorat hipermotilitatii rezultand din inflamatii ca in cistite, prostatite, uretrice si uretrocistite; -adjuvant in tratamentul gutei.

Doze si mod de administrare - Uricol, granule suspensie
1 - 2 pachete dizolvate in 1/2 pahar cu apa si luate de trei ori pe zi sau la recomandarea medicului.

Contraindicatii - Uricol, granule suspensie
Pacientii cu insuficienta renala sau hepatica.

Masuri de precautie - Uricol, granule suspensie
Se recomanada a nu sedepasi doza recomandata datorita fenmnolr de supradozaj.

Fiecare 100 mg contine: - Hexamina - 10 mg; Citrat piperazina - 3,8 mg; Khelin - 36,6 mg Uricol este o formula multifunctionala ce combina 3 ingrediente active cu activitati multiple pe tractul urinar. Hexamina si citratul de piperazina sunt rapid absorbite din tractul gastro-intestinal si o mare parte din ele ajung in urina nemodificate. In urina acida, hexamina este incet hidrolizata in formaldehida, la care uropatogenii sunt susceptibili si nu dezvolta rezistenta in tratamentul de lunga durata. Citratul de piperazina actioneaza dizolvand acidul uric si astfel previne depozitarea lui in tractul urinar, iar prin natura sa acida potenteaza efectul antibacterian al hexaminei. Khelin, al treilea ingredient de origine vegetala, exercita o actiune antispastica directa, prelungita si puternica pe muschii netezi ai tractului urinar. Cantitatea mica de carbonat de sodiu, obtinuta prin dizolvarea bazei efervescente, contracareaza orice iritatie care poate aparea la nivelul stomacului datorita interactiunii hexaminei cu sucul gastric acid si producerii in situ de formaldehida. Aceste proprietati fac ca granulele efervescente de Uricol sa constituie un medicament preparat cu multipe actiuni. -infectii cronice ale tractului urinar (pielite, pielonefrite, cistite) si infectii asociate cu vezica neurogena; -profilaxia reinfectarii unei urini sterile la pacientii cu urina reziduala insotind unele tulburari neurologice si cu cateterizare prelungita a vezicii; -spasme ale tractului urinar; -pentru inlaturarea disconfortului datorat hipermotilitatii rezultand din inflamatii ca in cistite, prostatite, uretrice si uretrocistite; -adjuvant in tratamentul gutei. )))Doze si mod de administrare 1 - 2 pachete dizolvate in 1/2 pahar cu apa si luate de trei ori pe zi sau la recomandarea medicului. )))Contraindicatii Pacientii cu insuficienta renala sau hepatica. )))Masuri de precautie Se recomanada a nu sedepasi doza recomandata datorita fenmnolr de supradozaj.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente