CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Unguent cu tetraciclina clorhidrat 3% , unguent




Compozitie - Unguent cu tetraciclina clorhidrat 3% , unguent
Tetraciclina clorhidrat 3 g, Colesterina 4 g, Lanolina 8 g, Ulei de vaselina pt. uz intern 57 g, Parafina 28 g

Actiune terapeutica - Unguent cu tetraciclina clorhidrat 3% , unguent
Unguentul contine tetraciclina (sub forma de clorhidrat), antibiotic cu spectru antimicrobian asemanator cu al aureomicinei (clortetraciclina), fata de care prezinta avantajul unei mai bune tolerante.

Indicatii - Unguent cu tetraciclina clorhidrat 3% , unguent
Profilactic, in leziuni cutanate superficiale susceptibile de a fi infectate cu germeni piogeni. Terapeutic, in infectii piogene superficiale ale pielii, cu germeni sensibili la tetraciclina (foliculite, eczeme si plagi infectate, piodermite, furunculoza).

Doze si mod de administrare - Unguent cu tetraciclina clorhidrat 3% , unguent
Se aplica un strat de unguent nu prea gros, pe regiunea lezata. Aplicatia se poate repeta de 2 sau mai multe ori pe zi. Prezentare farmaceutica: Tuburi a 6 g si 12 g. Conditii de pastrare: la adapost de caldura si umiditate."

Tetraciclina clorhidrat 3 g, Colesterina 4 g, Lanolina 8 g, Ulei de vaselina pt. uz intern 57 g, Parafina 28 g Unguentul contine tetraciclina (sub forma de clorhidrat), antibiotic cu spectru antimicrobian asemanator cu al aureomicinei (clortetraciclina), fata de care prezinta avantajul unei mai bune tolerante. Profilactic, in leziuni cutanate superficiale susceptibile de a fi infectate cu germeni piogeni. Terapeutic, in infectii piogene superficiale ale pielii, cu germeni sensibili la tetraciclina (foliculite, eczeme si plagi infectate, piodermite, furunculoza). )))Doze si mod de administrare Se aplica un strat de unguent nu prea gros, pe regiunea lezata. Aplicatia se poate repeta de 2 sau mai multe ori pe zi. Prezentare farmaceutica: Tuburi a 6 g si 12 g. Conditii de pastrare: la adapost de caldura si umiditate."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente