CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ulcerotrat, comprimate




Compozitie - Ulcerotrat, comprimate
Comprimate continand nitrat bazic de bismut 350 mg; carbonat bazic de magneziu 300 mg; bicarbonat de sodiu 200 mg. Rizom de acorus calamis 25 mg.

Actiune terapeutica - Ulcerotrat, comprimate
Antiacid si protector al mucoasei, favorizand epitelizarea si vindecarea ulceratiilor gastroduodenale.

Indicatii - Ulcerotrat, comprimate
Ulcer gastroduodenal, ulcer peptic, gastrita cronica hiperacida.

Doze si mod de administrare - Ulcerotrat, comprimate
Adulti: 2 comprimate de 3-4 ori pe zi, imediat dupa mesele principale; tratamentul poate dura de la 3 la 6 saptamani pana la 3 luni. Copii 7-15 ani: 1/2-1 comprimat de 3 ori pe zi. Nu se administreaza copiilor sub 7 ani.

Contraindicatii - Ulcerotrat, comprimate
Abdomen acut, gastrita hipoacida, complicatiile ulcerului (hemoragii, perforatii), insuficienta renala severa (risc de efecte toxice produse de magneziu). Nu se administreaza la copii sub 7 ani.

Masuri de precautie - Ulcerotrat, comprimate
Prudenta in folosirea dozelor mari in caz de obstacol la nivelul intestinului si la copii (risc de efecte toxice ale magneziului si bismutului subnitric). Interactiuni medicamentoase: compusii de magneziu scad absorbtia intestinala a tetracilcinei, digoxinei si altor medicamente. "

Comprimate continand nitrat bazic de bismut 350 mg; carbonat bazic de magneziu 300 mg; bicarbonat de sodiu 200 mg. Rizom de acorus calamis 25 mg. Antiacid si protector al mucoasei, favorizand epitelizarea si vindecarea ulceratiilor gastroduodenale. Ulcer gastroduodenal, ulcer peptic, gastrita cronica hiperacida. )))Doze si mod de administrare Adulti: 2 comprimate de 3-4 ori pe zi, imediat dupa mesele principale; tratamentul poate dura de la 3 la 6 saptamani pana la 3 luni. Copii 7-15 ani: 1/2-1 comprimat de 3 ori pe zi. Nu se administreaza copiilor sub 7 ani. )))Contraindicatii Abdomen acut, gastrita hipoacida, complicatiile ulcerului (hemoragii, perforatii), insuficienta renala severa (risc de efecte toxice produse de magneziu). Nu se administreaza la copii sub 7 ani. )))Masuri de precautie Prudenta in folosirea dozelor mari in caz de obstacol la nivelul intestinului si la copii (risc de efecte toxice ale magneziului si bismutului subnitric). Interactiuni medicamentoase: compusii de magneziu scad absorbtia intestinala a tetracilcinei, digoxinei si altor medicamente. "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente