CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Tusogal, sirop




Compozitie - Tusogal, sirop
12,5 g extract de patlagina/100 ml Forma de prezentare: cutie x 1 flacon x 100ml

Actiune terapeutica - Tusogal, sirop
Frunzele de Patlagina contin o multitudine de substante complexe, printre care se numara taninurile si mucilagiile. O parte din aceste substante se regasesc in extractul apos si confera produsului actiune expectoranta.

Indicatii - Tusogal, sirop
Expectorant si emolient (combate starea de uscaciune a mucoaselor). Indicat in bronsita acuta si cronica cu expectoratie vascoasa. "

Doze si mod de administare - Tusogal, sirop
Copii 1-5 ani : 2-3 lingurite pe zi Copii 6-12 ani : 4-5 lingurite pe zi Copii peste 12 ani si adulti : 3-4 linguri pe zi. Grupa terapeutica: Linea Sana Categorie: Supliment alimentar "

12,5 g extract de patlagina/100 ml Forma de prezentare: cutie x 1 flacon x 100ml Frunzele de Patlagina contin o multitudine de substante complexe, printre care se numara taninurile si mucilagiile. O parte din aceste substante se regasesc in extractul apos si confera produsului actiune expectoranta. Expectorant si emolient (combate starea de uscaciune a mucoaselor). Indicat in bronsita acuta si cronica cu expectoratie vascoasa. ")))Doze si mod de administare Copii 1-5 ani : 2-3 lingurite pe zi Copii 6-12 ani : 4-5 lingurite pe zi Copii peste 12 ani si adulti : 3-4 linguri pe zi. Grupa terapeutica: Linea Sana Categorie: Supliment alimentar "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente