CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Tusimun, solutie interna
Compozitie - Tusimun, solutie interna
30 g extract de patlagina ; 39 g extract de liquiritiae ; 30 g tinctura de valeriana la 100 ml. solutie. Mod de prezentare: solutie de uz intern in flacoane de 100 ml., brune.

Actiune terapeutica - Tusimun, solutie interna
antiinflamatorie, sedativa a sistemului nervos, emolianta, expectoranta, cicatrizanta, calmeaza tusea, fluidifica secretia bronsica. Stimularea mijloacelor antiinfectioase de aparare a organismului prin cresterea activitatii sistemului imunitar. Indicatii: faringite, laringite, traheite, bronsite acute si cronice, afectiuni pulmonare insotite de tuse de diferite etiologii (tuse convulsiva, tuse iritativa etc.). Produsul poate fi folosit si de bolnavii de diabet, deoarece nu contine zahar.

Doze si mod de dministrare - Tusimun, solutie interna
- Adulti si copii peste 10 ani: cate o lingurita de 3 - 4 ori pe zi. - Copiii intre 3 - 10 ani: cate o jumatate de lingurita (sau o lingurita in functie de varsta) de 2 - 3 ori pe zi. - Copiii intre 1 - 3 ani cate 15 - 20 de picaturi de 3 ori pe zi. Produsul se dilueaza in 50 - 100 ml apa si se bea cu inghitituri mici in 3 - 4 minute.

Contraindicatii - Tusimun, solutie interna
Nu are, intrucat produsul este o asociere de extracte vegetale binecunoscute si caracterizate de literatura de specialitate.

Masuri de precautie - Tusimun, solutie interna
se administreaza cu prudenta la bolnavii cu emfizem pulmonar. Mod de pastrare La temperatura camerei (20°C +/- 5°C) cu capacul bine inchis. Termen de valabilitate: 2 ani in ambalajul original

30 g extract de patlagina ; 39 g extract de liquiritiae ; 30 g tinctura de valeriana la 100 ml. solutie. Mod de prezentare: solutie de uz intern in flacoane de 100 ml., brune. antiinflamatorie, sedativa a sistemului nervos, emolianta, expectoranta, cicatrizanta, calmeaza tusea, fluidifica secretia bronsica. Stimularea mijloacelor antiinfectioase de aparare a organismului prin cresterea activitatii sistemului imunitar. Indicatii: faringite, laringite, traheite, bronsite acute si cronice, afectiuni pulmonare insotite de tuse de diferite etiologii (tuse convulsiva, tuse iritativa etc.). Produsul poate fi folosit si de bolnavii de diabet, deoarece nu contine zahar. )))Doze si mod de dministrare - Adulti si copii peste 10 ani: cate o lingurita de 3 - 4 ori pe zi. - Copiii intre 3 - 10 ani: cate o jumatate de lingurita (sau o lingurita in functie de varsta) de 2 - 3 ori pe zi. - Copiii intre 1 - 3 ani cate 15 - 20 de picaturi de 3 ori pe zi. Produsul se dilueaza in 50 - 100 ml apa si se bea cu inghitituri mici in 3 - 4 minute. )))Contraindicatii Nu are, intrucat produsul este o asociere de extracte vegetale binecunoscute si caracterizate de literatura de specialitate. )))Masuri de precautie se administreaza cu prudenta la bolnavii cu emfizem pulmonar. Mod de pastrare La temperatura camerei (20°C +/- 5°C) cu capacul bine inchis. Termen de valabilitate: 2 ani in ambalajul original
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente