CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Try enzymes, drajeuri




Compozitie - Try enzymes, drajeuri
Pancreatina 100 mg Papaina 25 mg Extract liofilizat de Aloe vera 5 mg

Actiune terapeutica - Try enzymes, drajeuri
Preparat enzimatic digestiv rezultat prin asocierea enzimelor pancreatice (amilaze, lipaze, proteaze) cu un extract obtinut din fructele plantei Carica papaya si un extract liofilizat de Aloe vera. Aceasta asociere aduce in organism un surplus de enzime sub forma de amestec: cele de origine animala (enzime pancreatice) cu cele de origine vegetala (prezente in fructele de Carica papaya), obtinandu-se un sinergism de actiune la nivelul tractului digestiv. Enzimele digestive prezente in extractul Carica sunt papaina (cu actiune similara pepsinei, denumita pepsina vegetala si care solubilizeaza proteinele), renina (ce descompune proteinele din lapte) si o enzima similara peptidazelor (care stimuleaza declansarea digestiei). Extractul de Carica papaya prezinta si o usoara actiune antiulceroasa. La aceste enzime se asociaza extractul de Aloe vera, care la concentratia prezenta are o slaba actiune laxativa, benefica in cazul aparitiei unor eventuale constipatii datorate aportului ridicat de enzime.

Indicatii - Try enzymes, drajeuri
Tulburari digestive prin exces alimentar la bolnavii cu insuficienta secretorie a pancreasului (profilactic si curativ), dispepsii de putrefactie si fermentatie, colite, enterocolite, colecistopatii, meteorism, anorexie, pregatirea bolnavilor in vederea examenelor radiologice si a operatiilor pe abdomen (pentru eliminarea gazelor).

Doze si mod de administrare - Try enzymes, drajeuri
Oral, adulti: 3-5 drajeuri pe zi, dupa sau in timpul meselor. Copii: 1-3 drajeuri pe zi, dupa sau in timpul meselor.

Pancreatina 100 mg Papaina 25 mg Extract liofilizat de Aloe vera 5 mg Preparat enzimatic digestiv rezultat prin asocierea enzimelor pancreatice (amilaze, lipaze, proteaze) cu un extract obtinut din fructele plantei Carica papaya si un extract liofilizat de Aloe vera. Aceasta asociere aduce in organism un surplus de enzime sub forma de amestec: cele de origine animala (enzime pancreatice) cu cele de origine vegetala (prezente in fructele de Carica papaya), obtinandu-se un sinergism de actiune la nivelul tractului digestiv. Enzimele digestive prezente in extractul Carica sunt papaina (cu actiune similara pepsinei, denumita pepsina vegetala si care solubilizeaza proteinele), renina (ce descompune proteinele din lapte) si o enzima similara peptidazelor (care stimuleaza declansarea digestiei). Extractul de Carica papaya prezinta si o usoara actiune antiulceroasa. La aceste enzime se asociaza extractul de Aloe vera, care la concentratia prezenta are o slaba actiune laxativa, benefica in cazul aparitiei unor eventuale constipatii datorate aportului ridicat de enzime. Tulburari digestive prin exces alimentar la bolnavii cu insuficienta secretorie a pancreasului (profilactic si curativ), dispepsii de putrefactie si fermentatie, colite, enterocolite, colecistopatii, meteorism, anorexie, pregatirea bolnavilor in vederea examenelor radiologice si a operatiilor pe abdomen (pentru eliminarea gazelor). )))Doze si mod de administrare Oral, adulti: 3-5 drajeuri pe zi, dupa sau in timpul meselor. Copii: 1-3 drajeuri pe zi, dupa sau in timpul meselor.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente