CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Trusa pentru perfuzat solutie din saci - trusa




Compozitie - Trusa pentru perfuzat solutie din saci - trusa
Trusa pentru perfuzat solutii din saci este formata din: ac H2 cu teaca protectoare pentru extragerea solutiei din saci; tub flexibil din PVC in doua segmente pe care este montata camera de numarat picaturi; clema cu rola pentru reglarea debitului; manson de cauciuc pentru administrarea medicamentelor; ambut cu teaca la care se adapteaza acul de vena H10. Trusa pentru perfuzat solutii din saci se livreaza sterila; este pentru o singusa utilizare. Se garanteaza sterilitatea numai in interiorul tubulaturii.

Doze si mod de administrare - Trusa pentru perfuzat solutie din saci - trusa
Administrarea unei perfuzii cu trusa se face in felul urmator: 1. Se ia trusa pentru perfuzie, se strange tare clema de reglare pentru a impiedica scurgerea solutiei inainte de montarea perfuziei. 2. Se inlatura teaca protectoare a acului H2 si se fixeaza la sacul cu solutie perforand dopul de cauciuc (dupa dezinfectarea cu alcool iodat 65 grade). 3. Se inlatura teaca ambutului si se ataseaza acul H10. 4. Se tine capatul ambutului deasupra nivelului solutiei din sac. Se desface clema si se lasa sa se scurga solutia din trusa, camera de numarat picaturi fiind tinuta in pozitie orizontala. Se coloreaza progresiv extremitatea tubului pana cand tot tubul s-a umplut cu soluiie fara bule de aer. In acest moment se ridica la verticala camera de numarat si se inchide complet clema. 5. Se dezinfecteaza locul injectiei si se introduce acul in vena. 6. Se regleaza debitul perfuziei la aproximativ 20 picaturi/minut cu ajutorul clemei. Viteza medie este de aproximativ 240 ml/ora; ea poate fi marita in caz de urgenta si va fi individualizata in functie de tipul solutiei. Forma de prezentare: cutii cu 100 truse pentru perfuzat solutii din saci, ambalate individual in pungi de polietilena. Conditii de pastrare: Trusele se pastreaza la temperatura de +15 - +25 grade Celsius.

Trusa pentru perfuzat solutii din saci este formata din: ac H2 cu teaca protectoare pentru extragerea solutiei din saci; tub flexibil din PVC in doua segmente pe care este montata camera de numarat picaturi; clema cu rola pentru reglarea debitului; manson de cauciuc pentru administrarea medicamentelor; ambut cu teaca la care se adapteaza acul de vena H10. Trusa pentru perfuzat solutii din saci se livreaza sterila; este pentru o singusa utilizare. Se garanteaza sterilitatea numai in interiorul tubulaturii. )))Doze si mod de administrare Administrarea unei perfuzii cu trusa se face in felul urmator: 1. Se ia trusa pentru perfuzie, se strange tare clema de reglare pentru a impiedica scurgerea solutiei inainte de montarea perfuziei. 2. Se inlatura teaca protectoare a acului H2 si se fixeaza la sacul cu solutie perforand dopul de cauciuc (dupa dezinfectarea cu alcool iodat 65 grade). 3. Se inlatura teaca ambutului si se ataseaza acul H10. 4. Se tine capatul ambutului deasupra nivelului solutiei din sac. Se desface clema si se lasa sa se scurga solutia din trusa, camera de numarat picaturi fiind tinuta in pozitie orizontala. Se coloreaza progresiv extremitatea tubului pana cand tot tubul s-a umplut cu soluiie fara bule de aer. In acest moment se ridica la verticala camera de numarat si se inchide complet clema. 5. Se dezinfecteaza locul injectiei si se introduce acul in vena. 6. Se regleaza debitul perfuziei la aproximativ 20 picaturi/minut cu ajutorul clemei. Viteza medie este de aproximativ 240 ml/ora; ea poate fi marita in caz de urgenta si va fi individualizata in functie de tipul solutiei. Forma de prezentare: cutii cu 100 truse pentru perfuzat solutii din saci, ambalate individual in pungi de polietilena. Conditii de pastrare: Trusele se pastreaza la temperatura de +15 - +25 grade Celsius.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente