CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Trusa cu reactivi monoclonali pentru grupaj sanguin ab0-rhd - trusa




Compozitie - Trusa cu reactivi monoclonali pentru grupaj sanguin ab0-rhd - trusa
Reactivii monoclonali pentru grupaj sanguin AB0-RhD, contin anticorpi monoclonali aglutinanti din clasa IgM produsi in vitro de hibridoame murine (Anti- A, -B, -AB) sau celule limfoblastoide umane (Anti-RhD). Trusa contine urmatorii reactivi: 1 x 10 ml Anti-A (colorat albastru); 1 x 10 ml Anti-B (colorat galben); 1 x 10 ml Anti-AB (incolor); 1 x 10 ml Anti-RhD (incolor); 1 x 10 ml Martor negativ RhD (incolor). Prezervant: Azida de sodiu 0,1%.

Actiune terapeutica - Trusa cu reactivi monoclonali pentru grupaj sanguin ab0-rhd - trusa
La contactul cu antigenele specifice prezente pe suprafata eritrocitelor umane produc reactii de aglutinare rapida vizibila macroscopic.

Indicatii - Trusa cu reactivi monoclonali pentru grupaj sanguin ab0-rhd - trusa
Se utilizeaza in imunohematologia eritrocitara, la donatorii de sange si la primitori, in scopul prevenirii accidentelor transfuzionale si a celor de aloimunizare feto-materna.

Doze si mod de utilizare - Trusa cu reactivi monoclonali pentru grupaj sanguin ab0-rhd - trusa
In vitro, ca reactivi aglutinanti in mediu salin, pe placa sau in tuburi, la temperatura de 20 - 22 grade Celsius. Conditii de pastrare: la +4 grade Celsius. Termen de valabilitate: 1 an, data este inscrisa pe flacon.

Reactivii monoclonali pentru grupaj sanguin AB0-RhD, contin anticorpi monoclonali aglutinanti din clasa IgM produsi in vitro de hibridoame murine (Anti- A, -B, -AB) sau celule limfoblastoide umane (Anti-RhD). Trusa contine urmatorii reactivi: 1 x 10 ml Anti-A (colorat albastru); 1 x 10 ml Anti-B (colorat galben); 1 x 10 ml Anti-AB (incolor); 1 x 10 ml Anti-RhD (incolor); 1 x 10 ml Martor negativ RhD (incolor). Prezervant: Azida de sodiu 0,1%. La contactul cu antigenele specifice prezente pe suprafata eritrocitelor umane produc reactii de aglutinare rapida vizibila macroscopic. Se utilizeaza in imunohematologia eritrocitara, la donatorii de sange si la primitori, in scopul prevenirii accidentelor transfuzionale si a celor de aloimunizare feto-materna. )))Doze si mod de utilizare In vitro, ca reactivi aglutinanti in mediu salin, pe placa sau in tuburi, la temperatura de 20 - 22 grade Celsius. Conditii de pastrare: la +4 grade Celsius. Termen de valabilitate: 1 an, data este inscrisa pe flacon.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente