CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Trofopar, pulbere liofilizata




Compozitie - Trofopar, pulbere liofilizata
Flacoane cu pulbere liofilizata continand factori hepatoprotectori 56 mg corespunzator la 40 M acid glutamic.

Actiune terapeutica - Trofopar, pulbere liofilizata
Complex peptidic membranar (de origine animala), se descriu proprietati hepatotrofice si hepatoprotectoare, ar actiona prin reducerea hepatocitolizei, ameliorarea functiilor metabolice ale hepatocitului, diminuarea hipersplenismului.

Indicatii - Trofopar, pulbere liofilizata
Hepatita virotica acuta, hepatita cronica, ciroza hepatica.

Doze si mod de administrare - Trofopar, pulbere liofilizata
Continutul unui flacon se dizolva in 4 ml solutie salina izotona; la adult se injecteaza intramuscular zilnic cate 2 ml, timp de 20 de zile in hepatita acuta, 30 de zile in hepatita cronica agresiva, sau cure de 30 de zile separate prin pauze de 3-4 luni in ciroze; la copii sub 4 ani se injecteaza intramuscular 1 ml/zi, la cei intre 4 si 10 ani - 1,5 ml/zi, timp de 5 zile in hepatita acuta si 20 zile in hepatita cronica agresiva si in ciroza.

Masuri de precautie - Trofopar, pulbere liofilizata
Reactii alergice la trofopar.

Reactii adverse - Trofopar, pulbere liofilizata
Reactii alergice la trofopar.

Flacoane cu pulbere liofilizata continand factori hepatoprotectori 56 mg corespunzator la 40 M acid glutamic. Complex peptidic membranar (de origine animala), se descriu proprietati hepatotrofice si hepatoprotectoare, ar actiona prin reducerea hepatocitolizei, ameliorarea functiilor metabolice ale hepatocitului, diminuarea hipersplenismului. Hepatita virotica acuta, hepatita cronica, ciroza hepatica. )))Doze si mod de administrare Continutul unui flacon se dizolva in 4 ml solutie salina izotona; la adult se injecteaza intramuscular zilnic cate 2 ml, timp de 20 de zile in hepatita acuta, 30 de zile in hepatita cronica agresiva, sau cure de 30 de zile separate prin pauze de 3-4 luni in ciroze; la copii sub 4 ani se injecteaza intramuscular 1 ml/zi, la cei intre 4 si 10 ani - 1,5 ml/zi, timp de 5 zile in hepatita acuta si 20 zile in hepatita cronica agresiva si in ciroza. )))Masuri de precautie Reactii alergice la trofopar. Reactii alergice la trofopar.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente