CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Triderm, crema




Compozitie - Triderm, crema
Betametazona dipropionat (0,05%), clotrimazol (1%) si gentamicina sulfat (0,1%). Triderm crema - tub de 15 g. Triderm unguent - tub de 15 g.

Actiune terapeutica - Triderm, crema
Triderm combina actiunile sustinute antiinflamatorii, antipruriginoase si vasoconstrictoare ale dipropionatului de betametazona cu activitatea antifungica a clotrimazolului si cu spectrul larg de activitate bactericida a gentamicinei.

Indicatii - Triderm, crema
Dermatozele care raspund la tratament corticosteroid topic complicate cu infectie secundara bacteriana si/sau fungica sau cand o asemenea infectie este suspectata.

Doze si mod de administrare - Triderm, crema
Un strat subtire de Triderm crema sau unguent trebuie aplicat astfel incat sa acopere complet suprafata de piele afectata si regiunile alaturate, de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Reactii adverse - Triderm, crema
Au fost semnalate rar hipopigmentarea pielii, arsuri, eritem, exsudat si prurit.

Contraindicatii - Triderm, crema
Triderm este contraindicat la pacientii cu antecedente de sensibilitate la compusii produsului.

Masuri de precautie - Triderm, crema
Uneori, folosirea prelungita a antibioticelor locale poate duce la dezvoltarea unor microorganisme rezistente la acestea. Daca apare iritatia, sensibilitatea sau se dezvolta o suprainfectie concomitent tratamentului cu Triderm, acesta trebuie oprit si trebuie instituita o terapie corespunzatoare. Absorbtia sistemica a corticoizilor creste daca se administreaza pe suprafete mari de corp sau se foloseste tehnica ocluziva. Administrarea la copii, femei gravide necesita precautii speciale. Aplicarea Triderm pe leziuni cutanate cu lipsa de substante trebuie evitata. Triderm nu este indicat pentru uz oftalmic.

Betametazona dipropionat (0,05%), clotrimazol (1%) si gentamicina sulfat (0,1%). Triderm crema - tub de 15 g. Triderm unguent - tub de 15 g. Triderm combina actiunile sustinute antiinflamatorii, antipruriginoase si vasoconstrictoare ale dipropionatului de betametazona cu activitatea antifungica a clotrimazolului si cu spectrul larg de activitate bactericida a gentamicinei. Dermatozele care raspund la tratament corticosteroid topic complicate cu infectie secundara bacteriana si/sau fungica sau cand o asemenea infectie este suspectata. )))Doze si mod de administrare Un strat subtire de Triderm crema sau unguent trebuie aplicat astfel incat sa acopere complet suprafata de piele afectata si regiunile alaturate, de doua ori pe zi, dimineata si seara. Au fost semnalate rar hipopigmentarea pielii, arsuri, eritem, exsudat si prurit. )))Contraindicatii Triderm este contraindicat la pacientii cu antecedente de sensibilitate la compusii produsului. )))Masuri de precautie Uneori, folosirea prelungita a antibioticelor locale poate duce la dezvoltarea unor microorganisme rezistente la acestea. Daca apare iritatia, sensibilitatea sau se dezvolta o suprainfectie concomitent tratamentului cu Triderm, acesta trebuie oprit si trebuie instituita o terapie corespunzatoare. Absorbtia sistemica a corticoizilor creste daca se administreaza pe suprafete mari de corp sau se foloseste tehnica ocluziva. Administrarea la copii, femei gravide necesita precautii speciale. Aplicarea Triderm pe leziuni cutanate cu lipsa de substante trebuie evitata. Triderm nu este indicat pentru uz oftalmic.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente