CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Trh, flacon injectabil




Compozitie - Trh, flacon injectabil
Fiole continand protirelina 0,2 mg sub forma de pulbere pentru prepararea de solutie injectabila.

Actiune terapeutica - Trh, flacon injectabil
Tripeptida hipotalamica, creste secretia de tirotropina actionand ca eliberator al hormonului hipofizar; stimuleaza de asemenea secretia de prolactina.

Indicatii - Trh, flacon injectabil
Pentru diagnosticul patogenic al unor tulburari ale functiei tiroidei, permite diferentierea hipotiroidismului primar si secundar, prin deficit hipofizar sau hipotalamic (se urmareste concentratia plasmatica a tirotrofinei si a hormonilor tiroidieni).

Doze si mod de administrare - Trh, flacon injectabil
In injectie intravenoasa, 0,2 mg (dizolvate in 5 ml apa pro inj.).

Reactii adverse - Trh, flacon injectabil
Injectarea intravenoasa poate provoca congestia pielii, ameteli, tahicardie si crestere tensionala (de regula minore si trecatoare).

Contraindicatii - Trh, flacon injectabil
Prudenta in astmul bronsic si alte afectiuni bronhopulmonare obstructive, in prezenta ischemiei miocardice si la inceputul sarcinii.

Fiole continand protirelina 0,2 mg sub forma de pulbere pentru prepararea de solutie injectabila. Tripeptida hipotalamica, creste secretia de tirotropina actionand ca eliberator al hormonului hipofizar; stimuleaza de asemenea secretia de prolactina. Pentru diagnosticul patogenic al unor tulburari ale functiei tiroidei, permite diferentierea hipotiroidismului primar si secundar, prin deficit hipofizar sau hipotalamic (se urmareste concentratia plasmatica a tirotrofinei si a hormonilor tiroidieni). )))Doze si mod de administrare In injectie intravenoasa, 0,2 mg (dizolvate in 5 ml apa pro inj.). Injectarea intravenoasa poate provoca congestia pielii, ameteli, tahicardie si crestere tensionala (de regula minore si trecatoare). )))Contraindicatii Prudenta in astmul bronsic si alte afectiuni bronhopulmonare obstructive, in prezenta ischemiei miocardice si la inceputul sarcinii.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente