CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Tremblec, fiole
Actiune terapeutica - Tremblec, fiole
Anticolinergic, eficient in tratamentul simptomelor extrapiramidale provocate de medicamentele neuroleptice. Efectul unei singure fiole administrate intramuscular dureaza 2 sau 3 zile. Aplicarea concomitenta de Lexir si Imap (fluspirilen) - un neuroleptic de lunga durata, este foarte avantajoasa, cele doua produse putand fi amestecate in aceeasi seringa.

Indicatii - Tremblec, fiole
In profilaxia si tratamentul simptomelor extrapiramidale care insotesc administrarea neurolepticelor.

Doze si mod de administrare - Tremblec, fiole
Numai dupa aviz si sub supravegherea medicala. Se administreaza concomitent cu Lexir si Imap, amestecate in aceeasi seringa (doze uzuale: 0,125-0,250 mg) timp de 2-4 zile (de asemenea, se mai poate administra impreuna cu alte preparate care produc simptome extrapiramidale, de ex.: butirofenonele).

Reactii adverse - Tremblec, fiole
Efectele secundare sunt specifice preparatelor anticolinergice. Produsul nu se administreaza pacientilor atinsi de glaucom sau hipertrofie de prostata (decat cu precautii speciale); este, de asemenea, contraindicat femeilor insarcinate.

Anticolinergic, eficient in tratamentul simptomelor extrapiramidale provocate de medicamentele neuroleptice. Efectul unei singure fiole administrate intramuscular dureaza 2 sau 3 zile. Aplicarea concomitenta de Lexir si Imap (fluspirilen) - un neuroleptic de lunga durata, este foarte avantajoasa, cele doua produse putand fi amestecate in aceeasi seringa. In profilaxia si tratamentul simptomelor extrapiramidale care insotesc administrarea neurolepticelor. )))Doze si mod de administrare Numai dupa aviz si sub supravegherea medicala. Se administreaza concomitent cu Lexir si Imap, amestecate in aceeasi seringa (doze uzuale: 0,125-0,250 mg) timp de 2-4 zile (de asemenea, se mai poate administra impreuna cu alte preparate care produc simptome extrapiramidale, de ex.: butirofenonele). Efectele secundare sunt specifice preparatelor anticolinergice. Produsul nu se administreaza pacientilor atinsi de glaucom sau hipertrofie de prostata (decat cu precautii speciale); este, de asemenea, contraindicat femeilor insarcinate.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente