CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Travocort, crema
Compozitie - Travocort, crema
1 g crema contine 10 mg isoconazolnitrat si 1 mg difluocortolon-21-valerat.

Actiune terapeutica - Travocort, crema
Produs dermatologic pentru aplicare externa.

Indicatii - Travocort, crema
Tratamentul initial al dermatomicozelor la care sunt prezente modificari cutanate inflamatorii sau eczematoase.

Doze si mod de administrare - Travocort, crema
In general, aplicatiile se fac de doua ori pe zi, atat timp cat persista manifestarile inflamatorii, totusi nu mai mult de 2 saptamani. In continuare sau dupa, se va aplica tratamentul cu Travogen crema lipsita de corticoizi.

Contraindicatii - Travocort, crema
Procese patologice cutanate specifice (lues, TBC), varicela, reactii vaccinale, dermatita periorala, rozacee; va fi evitata, din principiu, aplicarea in primul trimestru al sarcinii, mai ales pe suprafete mari sau in aplicatii prelungite. Hipersensibilitate la cetilstearilalcool.

Reactii adverse - Travocort, crema
In cazuri rare, fenomene de iritatie sau reactii alergice tegumentare. Dupa aplicatii intinse pe suprafete mari si/sau prelungite sunt posibile: atrofia pielii, teleangiectazie, striuri, aparitii acneiforme, dermatita periorala si hipertricoza, precum si modificari sistematice prin reabsorbtia corticoidului. Atentie: la nou-nascutii ale caror mame au urmat in timpul sarcinii sau alaptarii un tratament aplicat pe o suprafata mare sau timp indelungat (posibia reducere a functiei glandei suprarenale). Recomandari: la infectii mixte bacteriene cu germeni gram negativi poate fi necesar un tratament specific complementar.

1 g crema contine 10 mg isoconazolnitrat si 1 mg difluocortolon-21-valerat. Produs dermatologic pentru aplicare externa. Tratamentul initial al dermatomicozelor la care sunt prezente modificari cutanate inflamatorii sau eczematoase. )))Doze si mod de administrare In general, aplicatiile se fac de doua ori pe zi, atat timp cat persista manifestarile inflamatorii, totusi nu mai mult de 2 saptamani. In continuare sau dupa, se va aplica tratamentul cu Travogen crema lipsita de corticoizi. )))Contraindicatii Procese patologice cutanate specifice (lues, TBC), varicela, reactii vaccinale, dermatita periorala, rozacee; va fi evitata, din principiu, aplicarea in primul trimestru al sarcinii, mai ales pe suprafete mari sau in aplicatii prelungite. Hipersensibilitate la cetilstearilalcool. In cazuri rare, fenomene de iritatie sau reactii alergice tegumentare. Dupa aplicatii intinse pe suprafete mari si/sau prelungite sunt posibile: atrofia pielii, teleangiectazie, striuri, aparitii acneiforme, dermatita periorala si hipertricoza, precum si modificari sistematice prin reabsorbtia corticoidului. Atentie: la nou-nascutii ale caror mame au urmat in timpul sarcinii sau alaptarii un tratament aplicat pe o suprafata mare sau timp indelungat (posibia reducere a functiei glandei suprarenale). Recomandari: la infectii mixte bacteriene cu germeni gram negativi poate fi necesar un tratament specific complementar.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente