CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Tramadol, solutie injectabila
Compozitie - Tramadol, solutie injectabila
Fiole a 1 ml solutie injectabila continand tramadol clorhidr. 50 mg (cutie cu 5 buc.);

Actiune terapeutica - Tramadol, solutie injectabila
Analgezic cu actiune intensa.

Indicatii - Tramadol, solutie injectabila
Dureri intense sau moderate, acute sau cronice; pentru analgezie cu prilejul unor manevre diagnostice sau terapeutice.

Doze si mod de administrare - Tramadol, solutie injectabila
In injectie intravenoasa (lent) sau perfuzii intravenoase, injectie intramusculara sau subcutanata, 1-2 fiole (50-100 mg) o data;

Contraindicatii - Tramadol, solutie injectabila
Intoxicatie acuta cu alcool, hipnotice, analgezice, psihotrope; prudenta in caz de insuficienta renala sau insuficienta hepatica (doze mai mici). Atentie la persoanele care reactioneaza excesiv la opioide; prudenta cand se asociaza cu alte deprimante centrale (potentare), nu se asociaza cu IMAO (risc toxic mare).

Reactii adverse - Tramadol, solutie injectabila
Uneori sedare, oboseala, sudoratie, ameteli, uscaciunea gurii, greata, voma, rareori hipotensiune arteriala.

Fiole a 1 ml solutie injectabila continand tramadol clorhidr. 50 mg (cutie cu 5 buc.); Analgezic cu actiune intensa. Dureri intense sau moderate, acute sau cronice; pentru analgezie cu prilejul unor manevre diagnostice sau terapeutice. )))Doze si mod de administrare In injectie intravenoasa (lent) sau perfuzii intravenoase, injectie intramusculara sau subcutanata, 1-2 fiole (50-100 mg) o data; )))Contraindicatii Intoxicatie acuta cu alcool, hipnotice, analgezice, psihotrope; prudenta in caz de insuficienta renala sau insuficienta hepatica (doze mai mici). Atentie la persoanele care reactioneaza excesiv la opioide; prudenta cand se asociaza cu alte deprimante centrale (potentare), nu se asociaza cu IMAO (risc toxic mare). Uneori sedare, oboseala, sudoratie, ameteli, uscaciunea gurii, greata, voma, rareori hipotensiune arteriala.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente