CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Tramadol clorhidrat, suspensie




Compozitie - Tramadol clorhidrat, suspensie
Supozitoare continand tramadol clorhidr. 100 mg (cutie cu 5, 10 sau 20 buc.).

Actiune terapeutica - Tramadol clorhidrat, suspensie
Analgezic cu actiune intensa.

Indicatii - Tramadol clorhidrat, suspensie
Dureri intense sau moderate, acute sau cronice; pentru analgezie cu prilejul unor manevre diagnostice sau terapeutice.

Doze si mod de administrare - Tramadol clorhidrat, suspensie
Rectal cate un supozitor (100 mg) o data; la nevoie se repeta, doza maxima pentru o zi fiind de 400 mg (pentru toate caile de administrare

Contraindicatii - Tramadol clorhidrat, suspensie
Intoxicatie acuta cu alcool, hipnotice, analgezice, psihotrope; prudenta in caz de insuficienta renala sau insuficienta hepatica (doze mai mici). Atentie la persoanele care reactioneaza excesiv la opioide; prudenta cand se asociaza cu alte deprimante centrale (potentare), nu se asociaza cu IMAO (risc toxic mare).

Reactii adverse - Tramadol clorhidrat, suspensie
Uneori sedare, oboseala, sudoratie, ameteli, uscaciunea gurii, greata, voma, rareori hipotensiune arteriala.

Supozitoare continand tramadol clorhidr. 100 mg (cutie cu 5, 10 sau 20 buc.). Analgezic cu actiune intensa. Dureri intense sau moderate, acute sau cronice; pentru analgezie cu prilejul unor manevre diagnostice sau terapeutice. )))Doze si mod de administrare Rectal cate un supozitor (100 mg) o data; la nevoie se repeta, doza maxima pentru o zi fiind de 400 mg (pentru toate caile de administrare )))Contraindicatii Intoxicatie acuta cu alcool, hipnotice, analgezice, psihotrope; prudenta in caz de insuficienta renala sau insuficienta hepatica (doze mai mici). Atentie la persoanele care reactioneaza excesiv la opioide; prudenta cand se asociaza cu alte deprimante centrale (potentare), nu se asociaza cu IMAO (risc toxic mare). Uneori sedare, oboseala, sudoratie, ameteli, uscaciunea gurii, greata, voma, rareori hipotensiune arteriala.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente