CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Tonicplant, solutie externa




Compozitie - Tonicplant, solutie externa
Tincturi de: Salvia officinalis, Juglans regia, Arctium lappa, Urtica dioica, Betula verrucosa, Capsicum anuum.

Actiune terapeutica - Tonicplant, solutie externa
Produsul contine un complex de principii active cu actiune antiseptica, dezinfectanta, antiseboreica, stimuleaza circulatia periferica la nivelul pielii capului si imbunatateste metabolismul firului de par. Tonic Plant intareste radacina firului de par si ii stimuleaza cresterea. Solutia are un pH de 5,5-6, nu influenteaza culoarea firului de par si ii reda elasticitatea si luciul.

Indicatii - Tonicplant, solutie externa
Matreata, caderea parului (alopecie).

Doze si mod de administrare - Tonicplant, solutie externa
Se tamponeaza pielea capului, dupa care se frectioneaza energic, cu 2-3 ore inainte de baie. Se infasoara capul intr-un prosop incalzit. Se executa 2-3 aplicatii pe saptamana. Se vor proteja cu grija ochii. "

Tincturi de: Salvia officinalis, Juglans regia, Arctium lappa, Urtica dioica, Betula verrucosa, Capsicum anuum. Produsul contine un complex de principii active cu actiune antiseptica, dezinfectanta, antiseboreica, stimuleaza circulatia periferica la nivelul pielii capului si imbunatateste metabolismul firului de par. Tonic Plant intareste radacina firului de par si ii stimuleaza cresterea. Solutia are un pH de 5,5-6, nu influenteaza culoarea firului de par si ii reda elasticitatea si luciul. Matreata, caderea parului (alopecie). )))Doze si mod de administrare Se tamponeaza pielea capului, dupa care se frectioneaza energic, cu 2-3 ore inainte de baie. Se infasoara capul intr-un prosop incalzit. Se executa 2-3 aplicatii pe saptamana. Se vor proteja cu grija ochii. "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente